سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکارهایی برای ماندگاری بیشتر و مصرف بهتر خوراکی ها

در این مطلب روش‌هایی ساده و کاربردی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی‌ها ارائه شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با وسواس فراوان سیر ترشی انداخته اید و امروز که به سراغ شیشه ترشی رفته اید، می‌بینید که سیر‌ها به رنگ سبز در آمده است. بطری شیر را کنار در یخچال قرار داده اید تاریخ انقضا به سر نیامده، اما طعم ترشی گرفته است و ... در ادامه مطلب امروز ترفندها و راهکار‌هایی برای ماندگاری بیشتر و مصرف بهتر بعضی خوراکی‌ها ارائه می‌کنیم.

کاهش تندی فلفل

فلفل چیلی دوست دارید، اما دلتان می‌خواهد کمتر زبان و دهانتان را بسوزاند؟ فلفل را با چاقوی تیز از وسط دو نیم کنید و تخمه‌ها و رگ داخلی آن را بگیرید. سپس در آب سرد بیندازید. با این کار، تندی فلفل چیلی گرفته می‌شود، اما در طعم آن تغییری ایجاد نمی‌شود.

لبنیات را درون در یخچال نگذارید

در یخچال به نظرمی رسد محل مناسبی برای ذخیره لبنیات باشد، اما در واقع، دمای آن کمی بالاتر از بقیه قسمت هاست. علاوه بر این، باز کردن در منجر به جهش درجه حرارت و کوتاه شدن عمر شیر می‌شود.

پخت پیتزای بازاری در منزل

اگر درخانه پیتزا می‌پزید ومی خواهید یک پوسته ترد و طلایی روی آن باشد، قبل از پخت آن باید:
اول: خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قبل از قرار دادن چاشنی روی آن، در فر قرار دهید. این کار پایه را از رطوبت محافظت می‌کند.
دوم: خمیر را روی یک ورق گرم قرار دهید و سپس آن را تزیین کنید.

جلوگیری از سبز شدن سیرترشی

اگر می‌خواهید از سبز شدن سیرترشی جلوگیری کنید، به خاطر داشته باشید که بعضی از سیر‌ها به دلیل شرایط خاک، آبیاری و احتمالا سن بیشتر، احتمال دارد که به رنگ سبز یا آبی درآیند. اما می‌توانید کار‌های زیر را انجام دهید:
از آب مقطر برای درست کردن سیرترشی استفاده کنید. آب مقطر، فلزات موجود در آب لوله کشی را ندارد.
هنگام درست کردن سیرترشی از نمک بدون ید استفاده کنید.
از ظروف فولادی ضد زنگ یا وسایل آشپزی لعاب دار استفاده و از ظروف مسی، آلومینیومی، چدنی و قلعی اجتناب کنید.
سیر ترشی تازه را دور از نور خورشید نگه دارید چرا که نور خورشید می‌تواند باعث تولید کلروفیل شود.
(وقتی سیر با یک اسید (مثل سرکه) ترکیب می‌شود، آلیسین با آمینو اسید در سیر واکنش نشان می‌دهد تا حلقه‌های نیتروژن کربن به نام پیلور‌تولید شود. پیلور‌ها به یکدیگر پیوسته، پلی پیلور را تشکیل می‌دهد که رنگ ایجاد می‌کند.)

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

روش‌هایی ساده و کاربردی برای افزایش کیفیت و ماندگاری خوراکی‌ها

برچسب ها: تغذیه ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.