وی اضافه کرد: همچنین برنامه حمایتی تغذیه زیر ۶ سال و مادران باردار با توزیع ماهانه سه هزار بسته غذایی برای کودکان و ۲ هزار بسته برای مادران باردار در حال اجرا است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: ۴۳۶ قلم دارو و هفت قلم مکمل در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت توزیع شد.
حیدری مقدم با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این استان زیر پوشش خدمات سلامت دهان و دندان قرار گرفته و از طرح وارینش فلوراید استفاده کردند توضیح داد: «وارینش فلوراید» محلولی است که به منظور استحکام بخشی به مینای دندان مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با بیان مخاطرات مصرف بالای نمک برای بدن اظهار داشت: مصرف استاندارد نمک از ۱.۸ درصد با برنامه ریزیهای صورت گرفته به یک درصد در این استان کاهش یافت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره طرح سلامت نوروزی نیز گفت: تجهیز بازرسان بهداشت محیط حرفهای به ۹۰۰ دستگاه پرتابل موجب ایجاد زمینه انجام آزمایش در محل شد.
حیدری مقدم افزود: از ۲۰ اسفند سال گذشته تا ۲۰ فروردین امسال ۱۳۲ مرکز تخلف بهداشتی داشتند که با هماهنگی دادستانی با متصدیان این واحدها برخورد قانونی صورت گرفت.
وی ارتقای شاخص کنترل بیماری از ۹ به ۱۰ بیماری با واکسن پنتاوالان، پوشش ۹۸ درصدی واکسیناسیون، تجهیز تمامی یخچالهای واکسیناسیون به دستگاههای دیجیتال کنترل هوشمند دما را از توفیقهای علوم پزشکی دانست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: پرونده الکترونیک سلامت (سامانه سیب) برای ۹۸ درصد جمعیت استان ایجاد شده است.
حیدری مقدم افزود: حداقل ۸۰ درصد از جمعیت این استان یک بار از خدمات بهداشتی استفاده کردند و طبق نظر سنجیهای صورت گرفته ۹۶ درصد ابراز رضایتمندی از خدمات صورت گرفته داشته اند.
وی ایجاد ۹ پایگاه سلامت و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در برنامه تحول شهری، راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی آنفلوانزا و اچ. آی. وی، اجرای خدمات نوین سلامت برای سالمندان و میانسالان در استان را از دیگر فعالیتهای صورت گرفته برشمرد.
انتهای پیام/ج