بیشتر بخوانید؛ بیشترین آثار ثبت شده تاریخی در ایران کجاست؟ + تصاویر
شهردار تهران با بیان اینکه شهرها در حال تغییر هستند و معنای حفاظت هم تغییر کرده است، اظهار کرد: این تغییرات هم میتواند مثبت باشد و هم میتواند موجودیت شهرها را در معرض تغییر قرار دهد.
وی با بیان اینکه بسیاری از شهرها به واسطه صنعت تغییر کردهاند، گفت: ۳ تغییر عمده در دنیا فرصتی را ایجاد کرده است که اولین آن توسعه بخش خصوصی، دیگری خروج صنعت از شهرها به خاطر مسائل زیستی و اقتصادی و در نهایت عدم تمرکز از دولتهای مرکزی به دولتهای محلی است.
حناچی تصریح کرد: این ۳ عامل سبب توسعه شهرها شده و خروج صنعت از شهرها یک فرصت است که از آغاز دهه ۷۰ شمسی بر این اساس تغییراتی را داشتهایم.
شهردار تهران با بیان اینکه تلاش داریم تغییر صنعت از شهرها را به عنوان یک اقدام جدید تلقی کنیم، گفت: دولت در این زمینه هم نوایی کرده و صنعت سیمان ری را با این هدف در اختیار شهرداری قرار داده است.
وی با بیان اینکه از سال ۱۹۳۶ اولین کنفرانس منظر را داشتیم، گفت: در آن دوران حفاظت به ارزشهای خود بنا محدود بوده است، ولی در ۱۹۶۴ بنا و مجموعه اطراف آن و بعدها شهرهای تاریخی هم مطرح شدند.
حناچی افزود: رسالت ما در دانشگاه تهران هدایت جریانهای جدید است که یکی از آنها میراث مدرن است که عمر آن به بیش از ۱۰۰ سال برمیگردد.
شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه آثار تاریخی تحت حمایت بخش خصوصی در معرض آسیب هستند، گفت: سعی داریم ضمن معامله با مالکین و تبدیل آنها به کافه کتاب این بناها را حفظ کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷، ۲۰ درصد از ذرات معلق کاسته شده است.
انتهای پیام/