نادر توکلی معاونت درمان علوم پزشکی ایران در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سالهاست که در کشور فقط به بحث کمی ارائه خدمات و بهبود آن توجه و کمتر به موضوعات کیفی پرداخته میشود؛ در دانشگاه علوم پزشکی ایران قصد داریم در سال جاری بیشتر به بهبود کیفی خدمات درمانی و رفع اشکالات احتمالی توجه کنیم.
وی با تاکید بر گسترش خدمات این دانشگاه در سالهای اخیر بیان کرد: در سال ۹۸ قصد داریم تا بیشتر به نیازهای بیماران بپردازیم و با توجه به مشکلات رفاهی آنها اقدام به توسعه و بهبود خدمات درمانی کنیم، بخش خصوصی میتواند همراه خوبی در راه بهبود این خدمات باشد.
توکلی تشریح کرد: همانطور که میدانید بخش عمدهای از خدمات مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی ایران توسط مراکز خصوصی ارائه میشود به طوریکه از ۶۷ مرکز مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۸ مرکز دولتی و مابقی آنها خصوصی هستند و حدود ۶ الی ۷ هزار تخت بیمارستانی در این مراکز به مردم ارائه خدمت میکنند.
معاونت درمان علوم پزشکی ایران تصریح کرد: یکی از رسالتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداختن به مشکلات خاص است برای مثال این دانشگاه تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور است که مرکز و بیمارستان سوختگی را تحت پوشش خود دارد، در تلاش هستیم تا با افتتاح مرکز باب الحوائج شاهد پیشرفت خدمت رسانی در این زمینههای خاص باشیم، همچنین در یک سال آینده میتوانید شاهد افتتاح مرکز روانپزشکی فیروزآبادی باشید.
وی ادامه داد: پرداختن به موضوعات روانپزشکی از اهمیت بسیاری برخوردار است و نیاز به توجه بیشتری دارد. بررسیهای اخیر نشان میدهد که خدمات روانپزشکی و روانشناسی باید در جامعه گسترش پیدا کند؛ پیگیریهای لازم در حال انجام است تا با ارائه خدمات اولیه بخش پزشکی روان تعداد بیماران بستری در مراکز روانپزشکی به حداقل برسد و شاهد افزایش تعداد مراجعه کنندگان و خدمات سرپایی باشیم.
توکلی گفت: هر چه افراد برای حل مشکلات خود زودتر به مراکز روانپزشک مراجعه کنند میتوانند با در یافت مشاوره از ایجاد اختلالات روانی جدی جلوگیری کنند؛ در مشکلات روحی هم مانند بیماریهای جسمی زمان از اهمیت زیادی برخوردار است و مراجعه به موقع میتواند از بروز آسیبهای جدی جلوگیری کند.
معاونت درمان علوم پزشکی ایران یادآوری کرد: برای کمک به افراد جامعه به دنبال آن هستیم که با احداث مرکز مشاوره تلفنی باعث کاهش آسیبهای روحی و جلوگیری از تشدید این اختلالات شویم.
انتهای پیام/