به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،برداشت محصول جو از ۲۵۰ هکتار زمینهای سطح زیرکشت این محصول در پارسیان آغاز شد.
دلدار مدیر جهاد کشاوری پارسیان گفت:کاشت این محصول همه ساله از آبان ماه آغاز و برداشت آن نیز از نیمه دوم فروردین ماه شروع و تا نیمه اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی گفت:کاشت جو در این شهرستان به صورت دیم است.
مدیر جهاد کشاوری پارسیان افزود:پیش بینی میشود امسال بیش از ۳۰۰ کیلوگرم جو از سطح مزارع این شهرستان برداشت شود.
روستاهای بهده، بوچیر، حمیران، کناردان، و شهر دشتی از جمله مناطق عمده کاشت این محصول است.
انتهای پیام/ر