محقق این دانشگاه و تولید کننده شکلاتهای پیشگیری کننده از دیابت در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ویژگیهای این شکلات بیان کرد: شکلاتی که ما تولید کردهایم از بیماری دیابت جلوگیری میکند و سبب کاهش فشار خون میشود.
این محقق کشورمان درباره دیگر ویژگیهای این شکلات ادامه داد: همچنین برای تقویت کبد و درمان انواع بیماریهای سرطانی میتوان با خیالی آسوده این شکلات را خورد.
وی ادامه داد: علاوه بر خواصی که ذکر کردم تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش پلاکتهای خون و جلگیری از انواع بیماری های دهان و دندان از دیگر ویژگیهایی است که میتوانم برای این شکلات ذکر کنم.
این محقق کشورمان درباره خواص درمانی این شکلات برای بیماری سرطان اظهار کرد: مصرف این شکلات میتواند سبب مبارزه با بیماریهای سرطانی مانند سرطان ریه، معده، روده، سینه و پروستات شود.
انتهای پیام/