سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده چه پیامد‌هایی به دنبال دارد؟

محققان عنوان می‌کنند حتی مصرف کم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دریافتند افرادی که روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیکن) می‌خورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسک ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.

در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.

در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.

محققان مشاهده کردند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه که روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می‌خوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.

طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیش از ۷۰ گرم در روز باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

افزایش ریسک سرطان روده با مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده

برچسب ها: اخبار علمی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.