سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این ربات‌ها خطرناک‌ترین شغل‌های دنیا را دارند +تصاویر

ربات‌ها و پهپاد‌های امداد و نجات می‌توانند در زمان وقوع آتش سوزی‌های گسترده با کمک به آتش نشان‌ها و ورود به مناطق پرخطر سبب مهار سریع آتش و نجات جان آتش نشان‌ها شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه از ربات‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، امداد و نجات، انجام کار‌های ساخت و نصب، نیروی پلیس، فضانورد، غریق نجات و حتی در زمینه خاموش کردن آتش استفاده می‌شود.
 
در این بین استفاده از ربات‌های آتش نشان چند سالی است که مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است؛ تکنولوژی که با توجه به حرارت بالا و افزایش خطر مرگ و میر آتش نشان‌ها و صعب العبور بودن برخی مسیر‌ها برای خاموش کردن آتش، استفاده از ربات‌های آتش نشان می‌تواند بسیار اثربخش باشد.
 

در یکی از جدیدترین موارد استفاده از ربات آتش نشان، یکی از نمونه‌های ساخته شده به کمک ۴۰۰ آتش نشان فرانسوی آمد و سهم زیادی در خاموش کردن آتش کلیسای نوتردام داشت.
 
در این حادثه هیچ شهروند یا آتش نشانی کشته نشد و آتش نشان‌ها موفق شدند با استفاده از فناوری‌های به کار رفته در ربات کلیسای ۸۵۰ ساله را نجات دهند.
 

ربات آتش نشان به کار رفته دراین ماموریت Colossus نام دارد که می‌تواند آب را با سرعت به ارتفاع مورد نظر برساند. شلنگ‌های بلند آب به ربات متصل می‌شود و به این ترتیب می‌تواند وارد محوطه‌های خطرناک شود.
 

کارشناسان اعتقاد دارند درسال‌های نه چندان دور ربات‌های آتش نشان جانشین انسان‌ها می‌شوند و به این ترتیب میزان تلفات انسانی دراین شغل کاهش می‌یابد و آتش با سرعت بیشتری مهار می‌شود.
 

ربات‌های آتش نشان به دو روش عمده به کمک آتش نشان‌ها می‌شتابند، ازجمله با ایمن کردن محیط و خاموش کردن آتش سبب افزایش ایمنی آتش نشان می‌شوند و با ارسال آب به میزان فراوان به منطقه مورد نظر این امکان را به آتش نشان می‌دهند تا به انجام کار‌های دیگر بپردازد و به این ترتیب آتش زودتر خاموش می‌شود.
 

رباتی که در جدیدترین عملیات اطفای حریق درکشور فرانسه مورد استفاده قرار گرفت، تنها دومتر و نیم طول دارد و با وزنی حدود ۵۰۰ کیلوگرم قادر به حمل حدود ۵۰۰ کیلوگرم انواع تجهیزات مورد نیاز است.
 
از جمله مشهورترین ربات‌های آتش نشان می‌توان رباتی به شکل مار را نام برد که به وسیله محققان ژاپنی دانشگاه Tohoku و Hachinohe در کشور ژاپن ساخته شده است. این ربات می‌توان آب را با استفاده ازموتور‌های تعبیه شده برروی بدنه خود به مناطق غیرقابل دسترس برای آتش نشان‌های انتقال دهد.
 

ربات آتش نشان مشهور دیگر SAFFiR نام دارد که به وسیله نیروی دریایی آمریکا ساخته شده و از گونه ربات‌های انسان نماست.
 
افزون بر ربات ها، هواپیما‌های بدون سرنشین نیز درماموریت‌های خاموش کردن آتش مورد استفاده قرار می‌گیرند. پهپاد‌ها می‌توانند تا ارتفاع مناسب پرواز کنند و به آتش نشان‌ها درباره وسعت و شدت آتش سوزی اطلاعات مورد نیاز را ارائه کنند.
 

از پهپاد‌های امدادی همچنین می‌توان برای شناسایی افراد درمحاصره آتش استفاده کرد و به نجات آن‌ها پرداخت. از ربات‌ها برای ورود به مناطق پرخطر، چون هسته نیروگاه‌های اتمی یا ورود به مناطق زلزله زده نیز استفاده می‌شود و به این ترتیب سبب نجات جان انسان‌ها می‌شوند.
 
منبع: popularmechanics
 
انتهای پیام/

ربات‌هایی که کلیسای نوتردام را خاموش کردند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.