این حجم وسیع استفاده از شبکههای اجتماعی لزوم برنامه ریزی و مدیریت در این حوزه را بسیار پر اهمیت میکند. متاسفانه اکثرا کاربران ایرانی در داخل کشور از شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای خارجی برای برقراری ارتباط با دوستان خود استفاده میکنند. حال آن که برنامهریزان و دستانداران این شبکههای اجتماعی که عمدتا سرورهای آنها در کشورهای غربی و معاند با ایران قرار دارند، هیچگونه شناختی از فرهنگ و مذهب مردم ایران نداشته و بدون در نظر داشتن بسیاری از کیفیت و محتوای مطالب اقدام اجازه انتشار آنها را میدهند.
کاربران ایرانی میتوانند با شناخت اپلیکیشنها و شبکههای اجتماعی ساخته شده در داخل کشور به این برنامهها روی بیاورند تا علاوه بر بهرهمندی از فضای متنوع و شاداب طراحی شده در این اپلیکیشنهای ایرانی با خیالی آسوده به ارتباط با دوستان خود بپردازند. در ادامه این گزارش قصد داریم شما را با تعدادی از بهترین شبکههای اجتماعی ایرانی آشنا کنیم:
شبکه اجتماعی جیک و پیک با روشیهای دوست داشتنی افراد را در فضای مجازی به هم نزدیکتر کرده و اجتماعات بزرگی را در این فضا شکل میدهد. این اپلیکیشن ایرانی محیط امن و سالم را برای به اشتراک گذاری لحظات ناب هر کاربر با کاربران دیگر فراهم میکند. شبکه اجتماعی جیک و پیک دارای ویژگیهای از قبیل امکان اشتراک گذاری تصویر، ویدئو، صدا و متن، امکان ارسال نظر برای تصویر، ویدئو، صدا و متن، امکان مشاهده پستهای پربازدید، امکان خرید محصولات، امکان ارسال پستهای پولی برای کاربران تایید شده و امکان جستجو کاربران است.
در جیک و پیک کاربران به راحتی میتوانند با دوستان و بستگان خود راحتتر از همیشه در ارتباط باشند، عکس ها، فیلم ها و خاطرات مورد علاقه خود را به اشتراک بگذارند، به تماشای جالب ترین و پرطرفدارترین ویدیو ها، تصاویر و اتفاقات روز بنشینند، احساسات خود را با دوستان و بستگان از طریق مختلف به اشتراک بگذارند، زمانی که دوستانتان شما را میپسندند، دنبال میکنند، درباره شما نظر میدهند از آن مطلع شوید، برای مشاهده مطالب و محصولات مورد علاقه خود آن را جستجو کنند.
شبکه اجتماعی لنزور دیگر اپلیکیشن ایرانی است که قابلیتهای مفیدی را برای حضور در یک شبکه اجتماعی به مخاطبان خود ارائه میدهد. مدیران لنزور شعار « عکس ، حافظ جذاب ترین خاطره ها و بهترین نمایشگر لحظات تلخ و شیرین ما» برای اپلیکیشین خود انتخاب کردهاند. گروهی از مهندسان توانمند کشورمان پس از مشاهده موفقیت نسخه اندروید سایت آپارات در تلفنهای همراه و تبلتها تصمیم گرفتن شبکه اجتماعی لنزور را با ویژگیهای کارآمد در فضای مجازی طراحی و تولید کنند.
کاربران در لنزور قادرند به سادگی ، نگاه خود به زندگی و اتفاقات آن را ، با دوستان خود در این برنامه به اشتراک گذاشته و از بازخوردهای آن لذت ببرید.
چیز اپلیکیشنی قدرتمند در حوزه شبکههای اجتماعی است که ویدئوهای کوتاه و جذاب را از اقصی نقاط محیط اینترنت جمعاوری کرده و به کاربران خود نمایش میدهد.در این نرمافزار ایرانی میتوان روی هر کدام از ویدئوها عنوانی دلخواه قرار و به هزاران کاربر دیگر نشان داد.
ویدئوهای به نمایش درآمده در این برنامه از منابع داخلی و خارجی جمعآوری میشود. سازندگان این برنامه آن را به گونهای طراحی کرده ویدئوهای بیکیفیت و تبلیغاتی در میان سایر ویدئوهای موجود در اپلیکیشن نمایش داده نشوند. در چیز درست همانند اینستاگرام کاربر میتواند احساسات خود را در قالب استوری با دوستانش به اشتراک بگذارد و به صورت گروهی و یا انفرادی با افراد مورد علاقه خود چت کند.
ویژگیهای اپلیکیشن چیز به طور خلاصه عبارتند از: نمایش ویدئوهای داغ و دسته اول گردآوری شده از بهترین منابع داخلی و خارجی، سیستم عنوان گذاری ویدئوها از سوی کاربران، اشتراک گذاری لحظهها در قالب استوری با هزاران کاربر فعال، گفتگو و تبادل نظر با بقیه کاربران در مورد ویدئوها، امکان ایجاد مکالمهی خصوصی با بقیه کاربرها.
شبکه اجتماعی باهم « محیطی شاد و سالم برای با هم بودن »، این شعار سازندگان این اپلیکیشن ایرانی است. این شبکه اجتماعی از ۵ قسمت اصلی تشکیل شده است: قسمت افراد آنلاین، قسمت سرگرمیها، قسمت گروهها، قسمت کانالها و قسمت پستها.
حال در مورد هرکدام از این قسمتها توضیح مختصری را بیان میکنیم.
قسمت آنلاین: محلی برای چت هزاران کاربر از شهرهای مختلف
قسمت سرگرمیها: روزانه بیش از ۲۰ هزار بازی بین کاربران انجام می شود.
قسمت گروهها: حضور بیش از ۷ هزار گروه فعال متفاوت در این قسمت
قسمت کانالها: حضور بیش از ۱۰ هزار کانال فعال فارسی در موضوعات مختلف
قسمت پستها: در این قسمت میلیونها مطلب مختلف همراه عکس و کلیپ به اشتراک گذاشته شده است.
امیدواریم با معرفی این اپلیکیشنها گامی کوچک در جهت شناخت هرچه بیشتر شبکههای اجتماعی ایرانی برداشته باشیم.
گزارش از علیرضا باجلان
بیشتر بخوانید: برای اولین بار در کشور با پیامرسان ایرانی آیگپ تماس تصویری برقرار کنید
انتهای پیام/
بطور مثال فرد میتواند با چاقو ، میوه پوست بکند ، یا خدایی نکرده مرتکب قتل شود.
ولی در مواردی که ضررهای یک ابزار ، از منافع آن بیشتر شود ، بنظرم ارجح اینست که از آن دوری کرد.
اینستاگرام درامدزایی داره برای فرد
یعنی بخاطر منافع شما اقلیت، منافع ملی رو تقدیم کنیم؟
حذفش کنن اپ جایگزین هم همین راه رو میره
من همه پیام رسان های داخلی رو نصب دارم
بهترین پیام رسان سروش است
چرا هورسا و نزدیکا و نسیم و إمجی و پاتوق و ... را معرفی نمی کنید ؟؟؟
جماعت نمیدونن به سراغ کدام نرم افزار برن که مخاطبینشون هم اونجا باشند.
واین موضوع در کنار بدبینی حاصل از اطلاعات غلط و کذب باعث میشه عده کمی استقبال کنند.
کودک دبستانی هم اینو باور نداره...و باور کنید که هر جای دنیا از خانواده شما امن تر نیست
من موندم این آدمایی که تو وزارت مشغولن چرا نباید خیلی زودتر به فکر راه اندازی یک شبکه اجتماعی بهتر با ارزش لفزوده بیشتر کنن و به فکر برند سازی اون باشن
قابلیت زبان های مختلف مث عربی ، انگلیسی ، روسی
قابلیت استوری گزاشتن و لایو گزاشتن
قابلیت دنبال کردن هشتگ های خاص
قابلیت دنبال کردن موضوعات بر حسب دسته بندی
این قابلیت هارو اینستاگرام داره لطف کنید
اضاف کنید محشر میشه بقیشم ان شالله به مرور
چرا؟ جهانی؟ تمام مسائل جهانی از یه کشوری شروع میشه.
از همون اول که جهانی نمیشه، عقل کل فرض کنید ما همین الان همه از یک ایرانی حمایت کنیم، لااقل 40 تا 50 میلیون کاربر پیدا می کنه، رشد می کنه و به لطف شما عزیزان جهانی هم میشه، اما ما فقط از چرت و پرت هامون حمایت می کنیم، مثلاً هیچ وقت عکس پروفایلمون فلان دانشمند که به واسطه عدم حمایت ما )مردم و مسئولان( رفته خارج از ایران نخواهد بود بلکه فلان سلبریتی که یه پرت و پلایی رو میگه شماها هم بدو بدو دنبالشون....
البته مطالب مفید هم دارد ولی مطالب مضر آن بیشتر است.
جالب اینجاست چند روز پیش کانال تویتری وزارت خارجه صهیونیستها سمت رئیس جدید اینستاگرامو بهش تبریک گفت!!
جایی که یه صهیونیست رئیسش باشه البته بهتر از این نمیشه
انصافاً از روز اول تلگرام تمام امکانات امروز رو داشت؟ یا به مرور امکاناتش بیشتر شد؟
چرا امروز تلگرام رو با ابتدای کار نرم افزار های داخلی مقایسه میکنید؟ چرا فرصت ارتقا و پیشرفت رو به داخلی ها نمیدین؟ با استقبال شماها امکانات بیشتر میشه، نه با تحریم شما و تعریف از نرم افزار های برون مرزی
خداییش فکر کردین اونا دلشون برای ما میسوزه؟