سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش‌های ساده برای درمان کم‌خونی شدید/ در وعده صبحانه چای ننوشید

یک متخصص طب سنتی گفت: افردی که دچار کم خونی هستند باید مصرف چای در وعده صبحانه را حذف کنند، نان و مربا میل و نوشیدن چایی را به ۲ ساعت بعد موکول کنند.

لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره درمان کم‌خونی با طب سنتی گفت: یکی از اقداماتی که در طب سنتی برای درمان کم‌خونی انجام می‌شود اصلاح عملکرد سیستم گوارشی است، افراد باید سلامت گوارشی کافی داشته باشند تا در سایه آن بتوانند مواد غذای را به خوبی هضم و جذب کنند که کم‌خونی آن‌ها درمان شود؛ افراد مبتلا به ضعف گوارش، زخم معده و یا خونریزی‌های گوارشی که از علت‌های مهم کم‌خونی است، باید درمان شوند.

وی با اشاره‌ به درمان و اصلاح سیستم گوارشی ادامه داد: ممکن است علت اصلی کم‌خونی در فرد خونریزی معده باشد که فرد متوجه آن نبوده و خون در مدفوع فرد مخفی شده است، خوردن بالنگ و کره حیوانی به همراه نان سبوس‌دار مانند سنگک در وعده صبحانه می‌تواند خونریزی معده را کاهش دهد و همچنین ضعف گوارشی را از بین ببرد.


شیربیگی تصریح کرد: خوردن میوه به و سیب به شکل‌های مختلف مربا، آبمیوه غلیظ شده در وعده صبحانه نیز می‌تواند به روند درمان ضعف گوارشی افراد کمک کند؛ مصرف عسل و دارچین در کنار سیب نیز می‌تواند نفخ را از بین ببرد، به عنوان مثال فرد می‌تواند دارچین پودر شده را روی سیب قاچ شده بریزد و در وعده صبحانه میل کند.


بیشتر بخوانید: برای رفع کم خونی بدن از چه مواد غذایی استفاده کنیم؟


وی افزود: افردی که دچار کم خونی هستند باید مصرف چای در وعده صبحانه را حذف کنند، فقط نان و مربا میل کنند و نوشیدن چایی را به دوساعت بعد موکول کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به درمان کم خونی نیز بیان کرد: خوردن یک تا سه زرده تخم مرغ به شکل آب‌پز عسلی در هفته، خوردن روزانه ۱۰ عدد مویز، شیره انگور همچنین خوردن گوشت قرمز و گوشت بلدرچین و مرغ رسمی به شکل کبابی می‌تواند کمبود هموگلوبین خون را تامین کند.

وی درباره پرهیزهای غذایی در افراد مبتلا به کم‌خونی نیز بیان کرد: افراد بهتر است در مدت زمانی که در دوره درمان کم خونی قرار دادند، از خوردن ترشی، غذاهای ترش، غذاهای تند پرهیز کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
شهریار پیرمرادی
۰۶:۵۷ ۲۸ فروردين ۱۳۹۸
همه پزشک ها کارشون شده نسخه پیچیدن و کاری به علت بوجود آمدن بیماری ندارند، فقط دارن نشانه های بیماری را خاموش میکنند، در حالی بیش از نود درصد بیماری ها علتش تغذیه غلط که در کل دنیا جاریه، با ترک تغذیه جاری و با تغذیه طبیعی بدن شروع به خوددرمانی میکند و همه سموم بیرون میریزد، متاسفانه پزشکان ما چه طبیعی و چه سنتی کمتر به اصلاح تغذیه میپردازند و با خاموش کردن علامت ها ی بیماری. سيستم دفاعی بیمار را به رنج و عذاب میاندازند.
ناشناس
۱۸:۵۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
کم خونی و بخصوص نوع شدید آن که در تیتر خبر زده شده بر اساس علت درمان‌میشوند وتوصیه به اصلاح شیوه تغذیه بدون علم به علت کم خونی نادرست است.