وی بیان کرد: مهندس یزدان مهر بعد از استقرار در جایگاه، آسیب شناسی کردند و سند چشم انداز آی تی تنظیم شد و برای ارتقا غذای دانشجوها کارهایی انجام شد؛ در این آسیب شناسی ۴۴۰ میلیارد تومان معوقات صندوق وجود داشت و بسیاری از دانشجویان یا شاغل شده و بودند و به خارج رفته بودند که کار را برای ما سخت میکرد.
قنبری گفت: تاکنون بالغ بر ۴۲۰ میلیارد معوقات اخذ شده و این بسیار بسیار درخشان بوده و در این وضع اقتصاد به کمک دانشجویان آمده است؛ بهره مندی از سایر نهادها میتوانست در این زمینه اثر گذار باشد و نظارت سایر نهادها باعث شد از خدمات صندوق رفاه بهرهمند شویم.
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: بخشی عمده از دانشگاه به مدد این کمک مشکلات را پشت سر گذاشتند و از اثرگذاری این صندوق به نیکی یاد شده است؛ کار در صندوق رفاه دانشجویان با برنامه و متناسب با حرکات هوشمندانه بوده است و کاری انجام شد که دانشجویان در این زمینه فعالیت کنند و در تمام حورهها ورود پیدا کردند.
وی افزود: ما در سازمانی کار میکنیم که شبیه یک شرکت است؛ هر چه این شرکت بتواند افزایش تولید داشته باشد، موفقتر خواهد بود.
قنبری افزود: در طول خدمت مهندس یزدان مهر یک میلیارد و ۴۸۸ تومان درآمد برای صندوق رفاه ایجاد شد و اثرات آن را میبینیم؛ اعتبارات عمومی صندوق رفاه در این ۲ دوره ۱۱۲ درصد رشد داشته و در وضعیت تحریم کاری بزرگ بوده است، شاهد ۱۶۲ درصد اقلام اقتصادی بودیم که اثرگذار بوده است و نزدیک به ۴۸۰ میلیارد تومان ذخیره داریم که امید بخش است.
قنبری با اشاره به اینکه در طول خدمت یزدان مهر ۲۴۰ میلیارد تومان جذب درآمد داشتیم که عددی اثرگذار بوده است، گفت: در سال گذشته ۱۶۰ میلیارد تومان به دانشجویان دکترا وام دادیم که باعث رضایتمندی در دانشجویان شده و باعث امیدواری شده است.
وی گفت: دانشجویان متناسب با نیازهای خود به آینده امیدوار هستند؛ پاسخگویی در صندوق رفاه دانشجویی وجود داشت که مهندس یزدان مهر اغلب دانشگاهها را به فراخوانی بازدید کرده بود و در طول این چهار سال بازدید بسیار خوبی رخ داد، برنامههای سال ۹۸ به گونهای است که همان فعالیتها مانند گذشته شکل میگیرد و این همراهی و همدلی تعبیر به یکدلی میشود.
قنبری تشریح کرد: در امکانات جانبی شاهد رشد بودهایم و این فعالیتها به گونهای بود که شاهد توسعه در بحث امکانات دانشجویی و خدمات دیگر مانند سالنهای روباز هستیم که اثرگذار خواهد بود؛ در عملیاتی شدن سازمان آی تی محور موفق بودیم، در ۱۶۰ دانشگاه تبدیل آشپزخانه از صنعتی به سنتی بوده است که شاهد رضایتمندی دانشجویان هستیم و دانشجویان میتوانند از منوهای چندگانه استفاده کنند.
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان گفت: در طول فعالیت مهندس یزدان مهر شاهد رشد اندیشهها و گفتارها و رفتارهای خداپسندانه بودیم؛ همکاران ما در دانشگاهها از خدمات بی بهره نبودند و از ۲ درصد پاداش درآمد صندوق بهره بردند و اگر درآمدی بوده برای همه است و از خدمات استفاده مینکنند.
انتهای پیام/