۱. همراه بیمار مورد اشاره طبیعتا میدانست که باتوجه به توضیحاتی که خودش به خبرنگار آن رسانه محترم داده، باید به قسمت اورژانس بیمارستان مراجعه میکرده است، در صورتی که وی بیمار خود را به سمت درمانگاهها برده که بدون نوبت قبلی، بیماری مورد ویزیت قرار نمیگیرد.
۲. طبق متن منتشره حتی اگر پذیرش بیمار محترم هم انجام میشد، باز بیمار حالت بی اختیاری ادرار داشت و پذیرش بیمار تأثیری در این حالت و خیس شدن شلوار بیمار نداشته است.
۳. در بخشی از اظهارت همراه بیمار آمده است که آنها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند، که باید پرسید کدام شخص این گفته را میپذیرد که برای تعویض لباس بیماری که بی اختیاری ادرار داشته باشد باید از کسی اجازه گرفت تا لباس بیمار محترم را تعویض کرد.
۴. زمان پذیرش شیفت عصر درمانگاههای بیمارستان میلاد از ساعت ۱۲ ظهر است و اعلام تعطیلی واحد پذیرش در ساعت ناهار و نماز صحت ندارد، هرچند که تعداد باجههای پذیرش در این زمان به نصف تقلیل یابد.
۵. لازم به ذکر است اورژانس بیمارستان میلاد به صورت ۲۴ ساعته با حداکثر توان در حال رسیدگی و ارائه خدمت به بیماران اورژانسی است. نحوه پذیرش بیماران در درمانگاه از روشهای اخذ نوبت به صورت تلفنی، اینترنتی، نامه ارجاع از مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی استان تهران جهت بیماران تهرانی و معرفی نامه ارجاع از ستاد توزیع بیماران تأمین اجتماعی جهت بیماران شهرستانی است.
در این خصوص باشگاه خبرنگاران جوان توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذیل ارائه می کند.
در مورد بند اول باید گفت که مسئولان بیمارستان به همراه بیمار مورد اشاره اعلام کرده بودند که تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار مورد اورژانسی نیست و باید به درمانگاه مراجعه کنند. در گزارش فوق نیز از قول همراه بیمار ذکر شده است که "هنگامی که با صف طولانی پذیرش مواجه شدیم به مسئول پذیرش بیمارستان اعلام کردم که پدر بزرگم به علت بیماری تکرر و بی اختیاری ادرار، قادر به ایستادن در صف پذیرش نیست" و "درخواست کردم پذیرش پدربزرگم خارج از نوبت انجام شود که مسئول پذیرش اعلام کرد: " قادر به انجام چنین درخواستی نیست و ثبت پذیرش باید به نوبت انجام شود" و این در حالی است که به همراه بیمار گفته شده است که پدربزرگ او بیمار اورژانسی نیست و پذیرش نشده است.
در خصوص بند دوم باید گفت که هرچند پذیرش نشدن بیمار تأثیری در حالت وی نداشته است، اما اگر زودتر پذیرش میشد، از بروز وضعیت نامناسب بیمار (خیس شدن شلوار بیمار) جلوگیری میشد. حال که این شرایط برای بیمار پیش آمده بود، حداقل باید پذیرش بیمار را قبول میکردند تا وی را از این وضعیت نجات دهند تا اینگونه در مقابل حاضران در محل قرار نگیرد. طبیعی است که پذیرش بسیاری از بیماران دارای وضعیت وخیم نیز تغییری در حالت آنها ایجاد نخواهد کرد اما وظیفه بیمارستان پذیرش و رسیدگی به بیماران است حتی اگر تغییری در حالت آنها ایجاد نشود.
در خصوص بند سوم این جوابیه باید گفت اظهارات بیمار در گزارش مبنی بر اینکه " آنها حتی قبول نکردند که پدربزرگم لباس خود را تعویض کند" باید گفت که منظور از لباس بیمار، لباس بیمارستان بوده است، چرا که او لباسی به همراه نداشت و از پذیرش درمانگاه بیمارستان تقاضای تعویض لباس بیمارستان را کرده بود، اما آنها قبول نکردند.
در خصوص بند چهارم این جوابیه باید گفت که در این گزارش منظور از پذیرش شیفت عصر درمانگاه، بخش پذیرش بیماران ناتوان و کم توان جسمی و سالمندان مد نظر بوده است که حضور نداشتند.
در خصوص بند پنجم این جوابیه نیز باید گفت که نحوه پذیرش بیماران به وسیله روشهای ذکر شده در این جوابیه صورت میگیرد، اما باید به این نوع خاص از بیماران هم توجه کرد، چرا که دسترسی به اینترنت نداشتند و تلفنهای پذیرش هم دائما اشغال بوده و همراه بیمار نیز همانگونه که در گزارش قید شده است، از تلاش دو روزه خود برای گرفتن وقت خبر داده که موفق به انجام این امر نشده است. در این خصوص لازم است که نظر مسئولان بیمارستان را به گزارش های منتشر شده در رسانه های دیگر جلب کنیم که نشان می دهد بیماران از نحوه نوبت گیری اینترنتی و تلفنی گلایه های بسیاری دارند که لازم است مسئولان نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا با توجه به نظرات مردمی موجود در انتهای گزارش مذکور که تأیید میکند بیمارستان میلاد که یکی از بیمارستانهای تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی و همه روزه با ازدحام جمعیت بیماران مواجه است، در زمینه پذیرش بیماران و موارد این چنینی مشکلات و مسائلی زیادی دارد، مسئولان مربوطه به این قبیل مشکلات توجه بیشتر کنند و در راستای خدمات رسانی بهتر به بیماران کوشاتر باشند.
انتهای پیام/
متاسفانه مدیران و کارکنان تامین اجتماعی فراموش کرده اند که حقوق بگیر کارگران پرتلاش و مهربان و عاشق وطن هستند و برای پرداخت همین هزینه های بالا سخت تلاش می کنند
متاسفانه عدم یکسان سازی حقوق کارگران با پرسنل شاغل در این مجموعه اگر اجرایی شود این افراد خودشان به درک درستی از مشکلات جامعه کارگری می رسند
چه در بخش نظارت چه درمان چه عملیاتی چه مدیریتی و چه سایر بخش ها
وقتی هر شخصی بر اساس نامه و اتصال به برخی و روابط دیگر در این مجموعه بدون نظارت شدید حضور پیدا کند شان جامعه کارگری لطمه شدیدی دیده و خواهد دید .
قطعا اگر جامعه کارفرمایی به یک حمایت واحد از بخش کارگری برسد قطعا در سالخوردگی همین عزیزان می توانند از همین مجموعه استفاده کنند ولی واقعیت فکری این عزیزان چیز دیگری است.
من ناراحت شدم گفتم پسر جان هنوز یک صفحه از این دفترچه استفاده نشده اگر میخواید عوض هم کنید وقتی دفترچه تمام شد عوض کنید
رفته بود پزونده من را نگاه کرده بود و تبفن کارفرما را در اورده بود و زنگ زده بود بهش که اگر مشکلی با این کارگرت داری بگو تا بیمه اش را قطع کنیم چون خیلی صحبت میکنه و خیلی پررو هست البته کارفرما بنده هم از حجالتش دراومده بود
نمیدونستم باید خط به خط توضیح بدم شرمنده