وی ادامه داد: گفتمان آب سازهای و مهندسی است اما به نظر مشکلات آب، خشکسالی و سیلاب را حل نمیکند، متأسفانه سیاسیون بر موضوع آب سوار شدهاند و عدم اشراف علمی و ساده سازی مسائل موضوع آب مورد غفلت واقع شده است.
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس تصریح کرد: عامل سیل، بارش است، اما عامل تخریب، مدیریتهای قبل و زمان حال است. سیلاب اخیر نباید سبب شود تا موضوعات مهمی همچون انتقال آب تحت تأثیر قرار گیرد، زیرا استانهای درگیر سیلاب ممکن است سال بعد درگیر خشکسالی باشند.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان بیان کرد: عدم ذخیرهسازی آب در برخی سدها باید مورد توجه قرار گیرد؛ متأسفانه در حادثه اخیر سفرهای متوالی مسئولان به مناطق سیل زده نشان از تعدد مراکز تصمیمگیری و عدم رفاقت بین نهادی است که باعث شده تصمیمات بر اساس رقابت سیاسی اتخاذ شود.
یوسفی اظهار کرد: مشکلات مدیریتی حاصل کمبود امکانات نیست بلکه به دلیل تعدد مراکز تصمیمگیری در کشور است که منجر به فرسایش سرمایههای اجتماعی میشود به ویژه در استانهایی مانند خوزستان این موضوع نمود بیشتر و آثار شدیدتری دارد.
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس گفت: لایروبی رود کارون طبق برنامه توسعه ششم مورد توجه قرار گرفته، اما فاضلاب خوزستان به دلیل سوء مدیریتها به ویژه در اهواز مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی اظهار کرد: در نهایت مشکلات اردوگاه اسکان اضطراری، تأمین ماشینآلات مورد نیاز، جبران خسارات، معافیت مالیاتی برای فعالین اقتصادی، اصلاح فاضلاب اهواز و تکمیل لایروبی کارون باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
انتهای پیام/