سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم:

خودشناسی فرهنگی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: خودشناسی فرهنگی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در نشست اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه منطقه ای ، مد ، لباس و صنایع دستی خراسان شمالی با اشاره به اینکه برگزاری اینگونه نمایشگاه ها مسئولیت های سنگینی را به همراه دارد ، گفت: بسیاری از افرادی که در نمایشگاه حضور پیدا می کنند گمان می کنند که فعالیت های برگزاری نمایشگاه در همان ایام انجام شده است این در حالی است که زحمات شبانه روزی بسیاری در قبل از افتتاحیه انجام می شود.

وی با بیان اینکه اگر تولیدات در بازار، از طرف دانشگاه ها باشد به طور قطع در نگاه جامعه اثر بخش تر خواهد بود ، افزود: در سال رونق تولید اگر تعامل ها از طرف دانشگاه ها انجام شود به طور قطع این تعامل ها زاینده خواهد بود و گسترش پیدا می کند.

غفاری گفت: انجام کارهایی همچون نمایشگاه مد ، لباس و صنایع دستی  فراتر از کارفرهنگی است و اینگونه فعالیت ها از جمله فعالیت های منطقه ای است و ارزش بسیار زیادی دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: برای محقق شدن آرمان های خود باید کار را شروع کنیم و این مستلزم پشتکار بسیار زیادی است و به طور قطع شروع کار نیازمند دغدغه مند بودن افراد است.

وی برگزاری نمایشگاه هایی که ریشه در فرهنگ ایران دارد از تمام لحاظ سودمند خواهد بود و اثرات مثبت آن به نسل های آینده نیز خواهد رسید.

غفاری با تاکید بر بکارگیری توان مجموعه دانشگاهی اظهار کرد: اگر بتوانیم از تمام ظرفیت های دانشگاهی استفاده کنیم و آن ها را به کار بگیریم، پیشرفت های بسیاری زیادی در کارها حاصل خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم عنوان کرد: در نمایشگاه هایی که ماهیت آنان معرفی تولیدات بومی و منطقه ای است می توان در مسیر رونق تولید پیش رفت و با ایجاد شرایط مناسب برای عرضه تولیدات داخلی در تحقق این شعار پیش قدم خواهیم بود.

عسگری مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز دراین نشست گفت: تولیدات داخلی باید شرایطی را داشته باشند که به بازار ارائه شود و بازار نیز باید این تولیدات را بپذیرد.

وی افزود: باید در امر آموزش، به دنبال تربیت دانشجویانی باشیم که در تمام عرصه ها کمک کننده باشند و کارهای نوین را به جامعه معرفی کنند.

وی با تاکید بر شناسایی عناصر کلیدی در دانشگاه ها، اظهار کرد: باید جوانان و دانشجویان نگاه اشتغالی به دولت را از ذهن خود خارج کنند و به دنبال ایده ها و خلاقیت های خود باشند تا بتوانند شغل های پایداری را بدست بیاورند.

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه دانشگاه ها باید رسالت خود را برای اشتغال زایی دانشجویان انجام دهند ، گفت: دانشگاه باید حلقه واسطه ای بین صنعت و دانشجویان باشد که اگر این امر به خوبی عملیاتی شود نیروهای متخصص بسیار زیادی به جامعه تحویل داده می شود.

انتهای پیام / ب

صحبت های معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در خراسان شمالی

برچسب ها: وزارت علوم ، دانشگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.