وی افزود: از ۲۲۹ هزار دانشآموزی که در استان بوشهر مشغول تحصیل هستند نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر آنها در مقطع ابتدایی میباشند و نیازمند توجه بیشتری هستند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه عمده مشکل ما رقابتی کردن آموزش و پرورش است، ادامه داد: آموزش و پرورش کشور در حال پوستاندازی و حذف عوامل استرسزا است و جایگزینی طرحهای اصولی و نوین است که مقاومتهایی هم میشود، اما نیازمند همکاری شما معلمان و اولیاء دانش آموزان هستیم.
قاسمی با اعلام اینکه ما هدف را گم کردهایم و همه چیز را در آموزش میدانیم، گفت: امروز مسؤولین امر به این نتیجه رسیدهاند که مهارتهای زندگی خیلی لازمتر از این محفوظاتی است که به دانشآموزان میآموزیم.
وی ادامه داد: متأسفانه در بین خانوادهها رقابت غلط و ناصحیحی شکل گرفته است که جهشی خواندن دروس، گرفتن شناسنامه در نیمه اول سال و رقابت برای ثبت نام فرزندان در چندین کلاس فوق برنامه در واقع ظلم به دانشآموز است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امروز آموزش و پرورش به دنبال راهاندازی اتاق بازی در مدارس است که با کمک دولت و همراهی مردم قطعا این امر محقق میشود که در این سال تحصیلی در ۱۰ استان کشور این مهم پیاده شده و سال آینده گسترش مییابد و امیدواریم در استان بوشهر هم استقبال بیشتری شود.
قاسمی با بیان اینکه اجازه دهیم فرزندانمان کودکی کنند، ابراز کرد: دوست داشتن حیوانات، لذت بردن از طبیعت و موسیقی، بازی کردن، راستگویی و کمک به دیگران را به فرزندانمان نشان دهیم و باید از تفکر گزینش دانشآموز در مدارس خاص با تراکم پایین افتخار نیست و باید از آن فاصله بگیریم.
وی یادآور شد: اگر عزت نفس و دوست داشتن را به دانشآموزان آموزش دهیم دیگر شاهد پرخاشگری در جامعه و یا خسارت زدن به طبیعت نخواهیم بود.
فرماندار دیر نیز دراین مراسم گفت: حرکت آموزشی دانش آموزان باید به سمت کارآفرینی و مهارت آموزی باشد.
کریم علی حسنی دوره ابتدایی در آموزش و پرورش را پایه علمی دانست و افزود: باید در دوره ابتدایی توجه ویژهای به دانش آموزان صورت گیرد، زیرا این دوره بهترین زمان در آموزش و پرورش است.
وی گفت: تشویق دانش آموزان به کسب مهارت و نگاه امیدواری به آینده با تلاش در راه کسب علم و دانش برای یک دانش آموز بسیار مهم است.
رئیس آموزش و پرورش دیر همچنین در آیین گفت: برگزاری همایش یاوران آموزش برای تقدیر از ۱۲۸ نفر از دبیران فعال و خلاق و ۱۱۵ نفر دانش آموزان برتر آموزشی بوده است.
احمدعبدالله زاده افزود: موفقیت آموزشی دانش آموزان مرهون نیروی انسانی با تجربه و با دانش است.
وی گفت: دانش آموزان نخبه و برتر علمی به عنوان دانشمندان کوچک در آینده با پذیرش مسئولیتهای اجتماعی در پیشرفت کشور نقش آفرین خواهند بود.
رئیس آموزش و پرورش دیر تصریح کرد: خانوادهها باید در پیشرفت دانش آموزان خود با آموزش و پرورش ارتباط نزدیکی داشته باشند.
انتهای پیام/م