وی اظهار داشت: انتخاب مدیران توانمند و خلاق از اولویتهای مهم دولت در سیستان و بلوچستان بوده که به فرمانداران و مدیران توصیه شده با تمام قوت برای مردم خدمت کنند.
وی مصوب کردن و ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در استان و مبنا قرار دادن توسعه هر منطقه با توجه به ظرفیتهای آن، مستندسازی از خدمات و توجه به مزیتهای گردشگری، صنایع و معادن و کشاورزی، آداب و رسوم و فرهنگ غنی هر منطقه را از اولویتهای مهم دولت در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
زینی وند اجرای طرحهای تولیدی کوچک و اشتغالزا، توجه به مشکلات و معضلات حاشیه شهرها و بهره گرفتن از تعاملات و ظرفیتهای اجتماعی برای حل مشکلات را از دیگر اهداف توسعهای در استان ذکر کرد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار با تاکید بر اینکه فرمانداران استان باید در مباحث مختلف و از جمله انتخابات مقتدرانه به صحنه بیایند، ادامه داد: تشکیل و تاسیس سازمانهای مردم نهاد (ان جی او) قدرتمند با بهره گرفتن از ظرفیتهای مردمی سبب کاهش آسیبهای اجتماعی در شهرهای استان میشود.
وی ضرورت مقابله با حوادث طبیعی مانند سیل و حمایت از طرحهای توسعهای و سرمایه گذاران را یادآوری کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان با برشمردن مزیتهای مختلف مناطق سیستان و بلوچستان، اهمیت تدوین سند توسعه استان، خدمت رسانی و رسیدگی به مشکلات مردم را متذکر شد.
باقر کرد خطاب به فرمانداران به عنوان روسای ستاد مدیریت بحران شهرستانهای استان گفت: با توجه به وقوع بارشهای تند و سیلابی در نقاط مختلف استان تا پایان خرداد ماه دستگاههای مختلف در حالت آماده باش قرار دارند.
وی اظهار داشت: مدیریت سیلاب در سیستان و کمک به کاهش خسارتهای ناشی از بارشها در بلوچستان باید مورد توجه فرمانداران، بخشداران، شهرداران و سایر دستگاهها باشد.
وی گفت: در روزهای آتی نیز باید برنامه ریزیها و آمادگی لازم برای مقابله با شرایط احتمالی بحرانی وجود داشته باشد.
مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: رسیدگی به مشکلات و دغدغههای مردم شهرستانهای استان از اهداف مهم برگزاری سمینار فرمانداران است که در نشستهای فنی، تخصصی و موضوعی با حضور مهندس موهبتی استاندار، معاونان و کارشناسان استانداری، فرمانداران و مدیران کل طرحها و برنامهها آسیب شناسی میشود.
انتهای پیام/گ