این موضوع پیش از دستور این نشست، از سوی دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، مطرح شد و به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه رسید.
بر اساس بند دوم مصوبات این نشست، معاونت پژوهشی دانشگاه موظف شد با مراکز و مراجع ذیربط نظیر بنیاد مسکن، ستاد بحران کشور و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مذاکرات و مکاتبات لازم را به عمل آورده، آمادگی دانشگاه را برای انجام فعالیتهای علمی، کارشناسی و مطالعاتی در مناطق سیلزده اعلام کرده و ظرفیتهای علمی و کارشناسی واحدهای گوناگون دانشگاه نظیر مؤسسه ژئوفیزیک، دانشکده محیط زیست، دانشکده جغرافیا، دانشکده علوم اجتماعی، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، پردیس هنرهای زیبا، پردیس دانشکدههای فنی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، پردیس ابوریحان و مرکز مشاوره دانشگاه را برای این مهم به کار گیرد.
بر اساس همین بند، معاونت اداری و مالی دانشگاه معادل دو روز از حقوق و مزایای اعضای هیأت رئیسه را کسر و برای کمک به سیلزدگان به حساب هلال احمر واریز میکند.
همچنین مقرر شد که معاونت اداری و مالی با کلیه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه مکاتبات لازم را انجام داده تا در صورت تمایل بخشی از حقوق و مزایای خود را به این امر اختصاص دهند.
تیمهای تحقیقاتی، تسهیلگری و فنیمهندسی دانشگاه تهران از نخستین ماههای پس از زلزله سرپل ذهاب در مناطق زلزلهزده مستقر شدند و ضمن انجام فعالیتهای تحقیقاتی و تسهیلگری، تا پایان بازسازی کامل در کنار مردم این منطقه باقی میمانند.
انتهای پیام/ز