وی با اشاره به اینکه در بارندگیها و سیلابهای روزهای اخیر به تعداد ۴۰ دهنه پل و ۱۵۰ کیلومتر از راههای شهرستان با اولویت محور اراک - ملایر آسیبهای جدی وارد شده اظهار داشت: حدود ۱۰۰ کیلومتر از راههای روستایی ملایر برای مرمت و بازسازی نیازمند اعتبار ۲ میلیارد تومانی هستند.
صفوی زاده بیان کرد: گردنه آبدر - آورزمان در محور چهار خطه ملایر- آورزمان - نهاوند نیز در اثر بارشها و جاری شدن سیلاب دچار رانش و مسدود شده بود که با استقرار امکانات تراشهبرداری و زیرسازی و آسفالت مسیر انجام و این محور روز گذشته بازگشایی شد.
صفوی زاده با اشاره به اینکه از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پایان ۱۷ فروردین امسال یک هزار و ۸۷۹ سفر از ملایر به دیگر نقاط کشور شامل نهاوند، تویسرکان و تهران، همدان، اصفهان و ... انجام شده عنوان کرد: در طرح نوروزی سال ۹۸ روزانه ۲۰ دستگاه اتوبوس مسافران نوروزی را جابهجا کرده است.
وی با تأکید در ایام نوروز پایانه ملایر به همدان ۶۰ دستگاه مینیبوس و ۲۰ دستگاه اتوبوس برای جابهجای مسافران و شهروندان فعال بودند ابرازکرد: تعداد ۷۰ دستگاه مینیبوس و سواری خطی نیز در محورهای روستایی و شهری از پایانه ملایر به همدان مسافران را در ایام نوروز جابهجا کردند.
رئیس راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر با بیان اینکه سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته در جابهجایی مسافران رشد ۱۰ درصدی داشتیم اظهار داشت: امسال حدود ۲۴ هزار و ۲۷۶ مسافر از شهرستان به نقاط مختلف کشور جابهجا شدند.
وی از خدماتدهی هفت مجتمع خدماتی، رفاهی و مرکز معاینه فنی سنگین به صورت شبانه روزی در ایام تعطیلات نوروز امسال خبر داد و افزود: با توجه به بارشهای بیسابقهای که از ابتدای فروردین ماه امسال تعداد ۶۴ نیروی راهداری با ۴۲ دستگاه آلات به صورت شبانه روزی در ۵ راهدارخانه ملایر مستقر و آماده ارائه خدمات به مسافران بودند.
رئیس راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر پاکسازی حاشیه شهرها، گشت و کنترل محورها به صورت روزانه در تمامی محورها، بازدید از ترمینالها و مجتمعهای بین راهی، بازدید از پلها و جادههای روستایی و ... را از جمله فعالیتها و اقدامات اداره راهداری ملایر در طرح نوروزی بیان کرد.
انتهای پیام/ج