وی ادامه داد: باید برنامه ریزی درست و منسجمی به منظور پیگیری مسائل و مشکلات مهم مردم منطقه در دستور کار قرار گیرد و نقاط بحرانی به عنوان اولویت فعالیت ها تعریف شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تداوم آبگرفتگی منجر به ایجاد هزینههای بیشتر در راستای بهسازی و بازسازی مناطق سیل زده خواهد شد، گفت: مهمترین اولویت و حساسیت در ارتباط با تخلیه آب از اماکن شهری آق قلا و گومیش تپه است و در همین راستا در شهر آق قلا کانالی به سرعت در حال احداث است تا بتوان ورود آب را ساماندهی و شرایطی فراهم کرد که تخلیه آب موثر واقع شود.
راستاد با تاکید بر اینکه اگر تخلیه آب در نقاط آب گرفته صورت گیرد اما همزمان با آن، ورود آب به شهر مدیریت نشود نتیجه ای حاصل نخواهد شد، بیان کرد: اولویت اصلی و جدی که در حال حاضر مطرح بوده و نباید نسبت به آن کم توجهی کرد، مسئله آبگرفتگی نقاطی است که همچنان در آق قلا و گومیش تپه با آن روبرو هستیم.
وی افزود: برای رفع مشکلات در این زمینه باید بر مبنای مطالعات دقیق عمل کنیم و بدانیم که شاید یکسری تجهیزات و اقدامات در کوتاه مدت نتوانند برخی از مسائل به وجود آمده را حل کنند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در مورد آخرین وضعیت زیرساخت های حمل و نقل در مناطق سیل زده آق قلا و گومیش تپه و خسارات وارد شده در این حوزه نیز، تصریح کرد: حل مشکل آبگرفتگی اماکن مسکونی، آسیب وارد شده به مسیرهای جاده ای و راه آهن در مناطق سیل زده به عنوان مهمترین اولویتهای وزارت راه و شهرسازی تعریف شده است و باید برنامه ریزی مشخص و برآورد دقیقی صورت گیرد تا بتوان پشتیبانی لازم را از سوی این وزارتخانه مدنظر قرار داد.
بیشتر بخوانید: اعزام ماشینآلات سنگین بنیاد مسکن تهران به شهر سیل زده پلدختر
راستاد با بیان اینکه شاید خسارت سنگین و بالایی در بخش جاده ای رخ نداده باشد اما سیل اخیر ترددهای جاده ای را با مشکل مواجه کرده است و بریدگی هایی در جاده ها به وجود آمده است که طبق برآوردها تعداد آنها به ۱۰۰ مورد می رسد، گفت: در بخش راه آهن نیز باید پروژه یکپارچه ای تعریف شود و با تدوین طرحی مطالعه شده و تعیین برآوردهای لازم بدانیم که در هر یک از بخشهایی که در حوزه حمل و نقل به آن آسیب وارد شده است چگونه عمل کنیم.
وی ادامه داد: اگر در بخش فرودگاه نیز بر حسب نیاز آن لازم است، باید اقدامات لازم انجام شود تا مجددا شاهد تکرار چنین وقایعی نباشیم، در خصوص زیرساخت های حمل و نقل نیز باید مطابق با شرایط موجود برنامه ریزی کرد تا دوباره غافلگیر نشویم، چرا که امکان رخداد وقایع بزرگتری وجود دارد و باید در این زمینه آمادگی کامل داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه رادار هواشناسی مورد بسیار مهمی است که باید مکانیزم تأمین آن مدنظر قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به تجربه موفق سازمان بنادر و دریانوردی در بخش لایروبی بنادر نیز بر اساس اطلاعاتی که در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است در راستای انجام مأموریت محوله گام برداشتهایم و با وجود تجهیزات مستقرشده توانستهایم با استاندارد مناسبی فعالیت خود را پیش ببریم، امیدوار هستیم با تجهیزات جدید بتوانیم ۵۰ هزار متر مکعب برآوردی را که در خصوص لایروبی کامل مصب گرگانرود اعلام شده است در حداقل زمان ممکن انجام دهیم.
انتهای پیام/