سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

درمان زخم روده با «شربت گل نیلوفر»/ استرس را با این نوشیدنی خوشمزه مغلوب کنید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در کنترل چربی خون، همچنین رفع استرس موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شربت گل نیلوفر (گل نیلوفر +زنجبیل +عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، فیبر، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، اسیدنیکوتینیک، زینجیبرن و ... است.

برای بررسی خواص شربت گل نیلوفر و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت گل نیلوفر

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مهم‌ترین خواص شربت گل نیلوفر گفت: شربت گل نیلوفر طحال را تقویت کرده، اسهال را برطرف می‌کند و موجب رفع زخم روده می‌شود.

وی افزود: مصرف این شربت بی‌نظیر قند، فشار و چربی‌خون را کنترل می‌کند؛ لذا برای افراد مبتلا به این مشکلات بسیار مفید و اثربخش است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت گل نیلوفر یک نوشیدنی فوق‌العاده مفید برای افرادی است که دچار اختلالات خواب هستند و از کم‌خوابی رنج می‌برند؛ زیرا بی‌خوابی را به طور چشمگیری رفع می‌کند.

عظمایی بیان کرد: تقویت بینایی، تقویت روده و هضم آسان غذا از دیگر خواص این شربت خوش طعم است.


بیشتر بخوانید:  درمان وسواس سودایی با یک نوشیدنی گیاهی/ بی‌خوابی را با این شربت رفع کنید


وی اظهار کرد: از دیگر خواص شربت گل نیلوفر می‌توان به تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع مشکلات تنفسی مخصوصا سرفه و رفع سردرد ناشی از طبع گرم اشاره کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود.

عظمایی گفت: شربت گل نیلوفر خاصیت آرامبخشی بی‌نظیری دارد و از استرس، اضطراب و افسردگی پیشگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منع مصرف شربت گل نیلوفر

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است؛ همچنین نباید در مصرف این شربت افراط کرد، زیرا موجب اختلال در باروری می‌شود.

مقدار مصرف شربت گل نیلوفر

عظمایی اظهار کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.


شتر بخوانید: نوشیدنی مفید برای لاغری شکم/ با مصرف این شربت خوابی آرام را تجربه کنید


مواد لازم شربت گل نیلوفر

-گل نیلوفر ۱۰۰ گرم
-زنجبیل ۳۰ گرم
-آب ۲ لیتر
-عسل نیم کیلو

طرز تهیه شربت گل نیلوفر

-برای تهیه این شربت ابتدا زنجبیل را نیم‌کوب می‌کنیم.
-گیاه گل نیلوفر نیم‌کوب شده و زنجبیل را درون آب می‌ریزیم.
-اجازه می‌دهیم گیاه گل نیلوفر و زنجبیل به مدت ۴-۳ ساعت درون آب بماند.
-سپس به مدت ۱۰-۵ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد آن را صاف می‌کنیم.
-عسل را به شربت اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا قوام بیاید.
-شربت آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و درون یخچال قرار می‌دهیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت گل نیلوفر

-برای تهیه یک لیوان از این شربت ۳-۲ قاشق غذاخوری از آن را درون لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.
نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک و چند قطره آب لیموترش استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.