وی افزود: استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرحهای قالیبافی است و مددجویان پس از طی این مراحل برای انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده اقدام میکنند.
حسینی با اشاره به کیفیت مطلوب فرشهای تولیدی توسط مددجویان تحت حمایت گفت: بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت با نظارت استادکاران این نهاد انجام میشود و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمتگذاری، فرشهای تولیدی توسط مرکز خدمات تولیدی و بازرگانی امداد خریداری و وجه آن پس از کسر وام اعطایی به حساب مددجو واریز میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی توسعه صنعت فرش را به عنوان یک صادرات غیرنفتی راهکاری مناسب برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: کار نظارت، آموزش و هدایت فرشبافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد صورت میگیرد و هماکنون بیشتر بافندگان تحت حمایت را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
وی سنجش بینایی، بهسازی محیط کسب و کار و نظارت و ارائه مشاورههای تخصصی به قالیبافان تحت حمایت را از جمله خدمات کمیته امداد به مجریان طرحهای قالیبافی عنوان کرد.
حسینی گفت:فرشهای تولیدشده بیشتر در طرحهای ریزماهی، لچک ترنج، خشتی، بتهجقه و نائین بوده است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/غ