سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون وزیر راه وشهرسازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران:

ایجاد راه‌های روستایی جدید در برخی مناطق سیل زده / راه اصلی ۲۷۴ روستا در لرستان مسدود است

حسن نیا گفت: تا به امروز مسیر ارتباطی ۵۴۰ روستا بازگشایی شده و در برخی از محور‌ها نیازمند ساخت راه جدید ارتباطی هستیم.

عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت و  گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه حدود ۸۱۶ روستا از طریق ۸۰ محور در استان لرستان به یکدیگر متصل می‌شدند گفت: متأسفانه بر اثر سیل تمامی محور‌های فرعی و اصلی در این استان تخریب شده و نیرو‌های راهداری در حال اتصال و بازسازی این محور‌های مواصلاتی هستند.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ دستگاه ابنیه فنی در استان لرستان بر اثر سیل دچار آسیب‌های جدی شده اند، افزود: بیش از ۴۰۰ کیلومتر از مسیر راه‌های روستایی، فرعی و اصلی  در پل‌دختر لرستان و همچنین سایر مناطق سیل زده   دچار خسارت شده‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به دلیل قرارگیری بسیاری از مناطق سیل زده در نقاط کوهستانی، بسیاری از مسیر‌های ارتباطی موجود بر اثر رانش و ریزش زمین  قطع شده و نیرو‌های راهداری در حال تلاش برای ایجاد راه‌های موقت برای نیرو‌های امدادی در این محدوده هستند.

حسن‌نیا با تأکید بر اینکه از ۳ روز گذشته نیرو‌های راهداری ۱۹ استان با ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین برای بازگشایی معابر مسدود شده وارد استان لرستان شده و از روز گذشته با برنامه‌ریزی و مدیریت دقیق اقدام به ایجاد راه‌های دسترسی برای روستا‌های گرفتار شده در سیل کرده اند، توضیح داد: ۱۹ اداره کل راه و شهرسازی استان‌های مختلف در ۱۱ شهرستان لرستان، با بکارگیری ۶۰۰ نیروی راهداری و راهسازی در تلاش برای بازگشایی معابر مسدود شده در مناطق سیل زده هستند.

بازگشایی ۵۴۰ راه ارتباطی روستا‌ در استان لرستان

وی تأکید کرد: تا به امروز ۵۴۰ روستا که راه‌های ارتباطی‌ آنها به دلیل سیل قطع شده با استفاده از نیرو‌های راهداری ستاد‌های معین بازگشایی شده است.


بیشتر بخوانید:اعزام گروه دوم ناوگان‌های راهداری برای ساماندهی مناطق سیل زده


حسن‌نیا تأکید کرد: ۲۷۴ روستا باقی مانده که امیدواریم به زودی با استفاده از ماشین آلات و دستگاه‌های لایروب بتوانیم مسیر‌های مسدود شده را بازگشایی کنیم و همچنین با ایجاد مسیر‌های موقت و پل‌های شناور بتوانیم راه‌ها را برای نیرو‌های امدادی و ساکنان محلی باز کنیم.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: مشکلات بسیار زیادی بر سر راه نیرو‌های امدادی وجود دارد، زیرا که بسیاری از مسیر‌های اصلی و فرعی تخریب شده ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر طولشان بوده و سعی خواهیم کرد با استفاده از نیرو‌های متخصص و مشاوران خبره بتوانیم هر چه سریع‌تر بازسازی این راه‌ها را آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه در بسیاری از مناطق سیل زده بارندگی‌ها به صورت برف بوده است، گفت: در برخی از مناطق ارتفاع برف بیش از یک متر بوده که متأسفانه امکان بازگشایی راه‌ها را بسیار سخت‌تر می‌کرد بنابراین سعی کردیم با برف‌روبی که زمان بیشتری می‌برد محور‌های ارتباطی را باز کنیم البته در برخی از زمان‌ها این محور‌ها به صورت کامل از بین رفته بود.

حسن‌نیا اظهار کرد: توپوگرافی بسیاری از مناطق سیل زده از نوع صعب‌العبور و سخت بود بنابراین مسیر‌هایی که باید بازگشایی می‌شد بسیار صعب‌العبور بود، بنابراین باید مسیر‌های جدیدتری را جایگزین راه‌های قبلی می‌کردیم از سوی دیگر در برخی از معابر با مشکل ریزش و رانش زمین روبرو می‌شدیم.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآوری کرد: در صورتی که شرایط جوی پایدار باشد سرعت بازگشایی راه‌ها بیشتر می‌شود و ما سعی خواهیم کرد با بکارگیری دستگاه‌ها و ماشین آلات بیشتر بتوانیم هر چه سریع‌تر محور‌های اصلی و فرعی را در استان‌های سیل زده برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه هنوز میزان خسارت‌های وارد شده به مناطق سیل زده به ویژه استان لرستان هنوز ارزیابی نشده است، گفت: به نظر می‌رسد خسارت‌های وارد شده بسیار بالا باشد که امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و سایر دستگاه‌ها بتوانیم هر چه سریع‌تر محور‌های مواصلاتی و راه‌های ارتباطی را باز کنیم.

حسن‌نیا یادآوری کرد: کارشناسان ارزیاب به این مناطق اعزام شده‌اند و تا چند روز آینده میزان دقیق خسارت‌های وارد شده را به صورت کارشناسی شده اعلام خواهند کرد.

مسیر مسدود شده معمولان عریض‌تر می‌شود

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: دو روز پیش محور موقتی برای مسیر معمولان که به صورت کامل از بین رفته بود بازگشایی شده و هم‌اکنون نیرو‌های راهداری با استفاده از ماشین آلات در حال عریض کردن این محور برای جابجایی ساکنان این منطقه هستند.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تأکید کرد: با همکاری و هماهنگی ارتش و سپاه پل‌های شناوری بر روی رودخانه‌ها مستقر خواهیم کرد تا مسیر‌های روستایی برای نیرو‌های امدادی بازگشایی شود.

وی به مسدود شدن محور هراز اشاره کرد و گفت: شب گذشته به دلیل رانش زمینی که رخ داد حدود ۲۰۰ متر از این مسیر جاده‌ای از بین رفت و در طول جاده شاهد ریزش سنگ‌هایی با وزن ۳۰ تا ۳۵ تنی بودیم به همین دلیل از شب گذشته این محور مسدود شده، اما با همکاری نیرو‌های راهداری و خاکبرداری از این محور امیدواریم تا ساعت ۱۳ امروز این مسیر به صورت کامل بازگشایی شود.

مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توضیح داد: بسیاری از محور‌های مواصلاتی و راه‌های اصلی و فرعی در استان سیل زده گلستان هم بازگشایی شده و نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی محور‌های مسدود شده در برخی از مناطق از جمله آق‌قلا و گمیشان هستند که امیدواریم تا چند روز آینده این محور‌های مسدود شده هم بازگشایی شوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.