سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادعای جعلی بودن مدرک رئیس سازمان برنامه و بودجه تکذیب شد/نام نوبخت در لیست دانش آموختگان برجسته دانشگاه پیزلی

سازمان برنامه و بودجه اطلاعیه ای درباره جعلی بودن مدرک محمدباقر نوبخت منتشر کرد.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در تعطیلات نوروزی امسال، «داود سوری» اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه شریف ادعا کرد که مدرک «محمدباقر نوبخت» رئیس سازمان برنامه و بودجه جعلی است و  دانشگاه پیزلی که به عنوان دانشگاه وی معرفی شده وجود ندارد.

وی همچنین اظهار کرده بود که  «یک دانشگاهی وجود دارد به نام دانشگاه غرب اسکاتلند که پردیسی دارد در شهر کوچکی به نام پیزلی. کل دانشگاه غرب اسکاتلند رشته اقتصاد ندارد، فقط یک مدرسه کسب و کار دارد که MBA می‌دهد و بالاترین مدرکی هم که ارائه می‌دهد، درجه کارشناسی ارشد است. من نمی‌دانم ایشان چگونه دکترا گرفته است.»

سوری از روزنامه نگاران خواست همانطور که موضوع مدرک «علی کردان» را پیگیری کردند، باید مدرک «نوبخت» را هم پیگیری کنند.

با انتشار این مطلب در فضای مجازی سازمان برنامه و بودجه بلافاصله اطلاعیه‌ای منتشر کرد و توضیحاتی در این خصوص داد.
 
در این اطلاعیه آمده است: این ادعا که اصلا چنین دانشگاهی وجود ندارد از پایه بی اساس است چرا که به آسانی از طریق اینترنت و مراجعه به سایت در دسترس همگان یعنی ویکی‌پدیا مشخص است که دانشگاه پیزلی از قرن نوزدهم وجود داشته و از سال ٢٠٠٧ پس از گسترش به دانشگاه غرب اسکاتلند تغییر نام یافته است.

بیشتر بخوانید: رونمایی از ۲ برنامه توسعه تولید و اشتغال و اصلاح ساختار بودجه



همچنین در سایت این دانشگاه هم تصویر «محمد باقر نوبخت» به عنوان دانش آموخته مشهور و جزو فارغ التحصیلان به نام و برجسته آن دانشگاه معرفی شده و هم مقطع تحصیلی دکترای.Ph.D همراه با عنوان تز و سال اخذ مدرک (۲۰۰۵) در صفحه کتابخانه منعکس شده است.
 

در ادامه این جوابیه آمده است: در شرایط کنونی کشور که نیاز به وحدت و همدلی و کمک همگانی به مسؤولان برای غلبه بر مشکلات است و این مهم بار‌ها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، با تمسک به شبهه سست ادغام یک دانشگاه در دانشگاهی دیگر و تغییر نام آن نسبت به پمپاژ دروغ به اذهان عمومی دست می‌زنند در حالی که مدرک دکتری بر اساس مستندات غیرقابل خدشه و انکار در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) با دفاع از تز دکتری تحت عنوان «نقش قانون کار در روابط کارگر و بازار کار در ایران» اخذ شده است و مراحل تأیید آن نیز در وزارت علوم در دولت نهم طی شده است.

همچنین سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده که حق خود برای پیگیری قضائی این مساله به دلیل تشویش اذهان عمومی را محفوظ می‌داند.

انتهای پیام/
 

پیگیری قضائی سازمان برنامه و بودجه درباره ادعای جعلی بودن مدرک نوبخت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۵۰ ۱۸ فروردين ۱۳۹۸
معاونت آموزشی ستاد وزارت بهداشت حدود 300 کارمند دارد که بیش از یک سوم آنها شمالی و اصالتا برای اطراف لاهیجان و رشت و کشل و دهکا و دهبید و ... هستند این را کجای دلمان بگذاریم؟؟؟؟ البته در معاونتهای دیگر وزارت بهداشت هم بستگان زیادی دارند ولی اکثر تجمع آنها در معاونت آموزشی است... مسئولین حراست و گزینش وزارت بهداشت کجا هستند که فقط از چند روستای اطراف لاهیجان و رشت حدود 400 نفر به صورت ملوک الطوایفی فقط در ستاد وزارت بهداشت شاغل هستند و سازمان غیررسمی م تشکیل داده اند؟؟؟؟ چرا بازرسی وزارت بهداشت رسیدگی نمیکند؟ فقط در سال 1397 بیش از 15 نفر دیگر از فرزندان همین افراد شمالی فامیل از طریق سلامت و با پارتی بازی در مصاحبه جذب قسمتهای مختلف ستاد وزارت بهداشت شدند. راستی مسئولین مدعی عدالت استخدامی کجا هستند ؟
آرش
۲۰:۴۴ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
ای کاش منم میتونستم یه سفر خارج از کشور برم برای دکترا تو ایران خودمون بیش از 100 میلیون میخواد .
م
۱۵:۰۶ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
ای کاش مدرکش هم نشون میدادند
ناشناس
۱۳:۵۴ ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
عجب!