به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، فرامرزاکبری مدیرشبکه بهداشت درمان آمل گفت:: طرح کشیک نوروزی نظارت بر کارخانجات مواد غذایی از آغاز
تعطیلات نوروزی در این شهرستان آغاز شده است و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
وی به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی کارشناسان کمیته بهداشت و درمان اشاره کرد و افزود: درطرح کشیک نوروزی نظارت بر کارخانجات
مواد غذایی ۳ هزار و ۲۰۰ کیلو گرم موادغذایی فاسد در این شهرستان معدوم شد.
مدیرشبکه بهداشت درمان آمل گفت: معدوم کردن مواد اولیه مصرفی در محصولات لبنی در یکی از شرکتها این شهرستان توسط کارشناسان نظارت وکنترل بر مواد غذایی شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان انجام شد.
انتهای پیام/آ
معدومسازی مواد لبنی فاسد در آمل