وی در ادامه تصریح کرد: در مواجهه با مسائلی مانند رعایت عفاف و حجاب، ارتباط دختر و پسر و استعمال دخانیات ۲ گونه برخورد سلبی و ایجابی اتفاق میافتد؛ در برخورد سلبی که سادهترین نوع برخورد است، با مانعتراشی جلوی اتفاق گرفته میشود، به عنوان مثال سیگار را از دست دانشجو گرفته و نگذاریم سیگار بکشد. لازم است تذکر نیز محترمانه اتفاق بیافتد، اما از آن مهمتر باید کار ایجابی انجام شود؛ کار ایجابی یعنی ما بتوانیم با شیوه درست دانشجو را به این باور برسانیم که وقتی وارد محیط دانشگاه میشود چهار چوب دانشگاه را رعایت کند.
واعظی توضیح داد: با توجه به طیفی عظیم از مذاهب، اعتقادات، آداب و رسوم مختلف که وارد محیط دانشگاه و آموزش عالی کشور میشود، چه خانم و چه آقا باید پوششی در شان دانشگاه و ضوابط دانشگاه رعایت شود. زمانی که میخواهیم با هواپیما سفر کنیم از ما خواسته میشود در حین پرواز از استعمال دخانیات پرهیز کرده و تلفن همراه خود را خاموش کنیم، ما نمیتوانیم ادعا کنیم تلفن همراه وسیله شخصی من است و نمیخواهم آن را خاموش کنم، چرا که با سرپیچی از قانون باعث ایجاد مشکلاتی خواهیم شد.
وی بیان کرد: قبول دارم در این زمینهها نقایصی وجود دارد، نتوانستهایم در ذهن و سلیقه دانشجویان که مخاطب ما هستند ایدهای را منتقل کنیم. دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، از فرهیختگان کشور محسوب میشوند. باید برای توضیح و تفهیم دانشجویان که با دانشگاه همراهی و قوانین را رعایت کنند شیوهای درست به کارگرفته و تلاش کنیم بر نرم افزار ذهن دانشجو تاثیر بگذاریم، همچنین باید توجه داشته باشیم که راهکارها همراه با حفظ کرامت انسانی اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/