وی ادامه داد: در حوزه تعیین تکلیف مدارس قلع و قمعی و استیجاری هم ۱۵ مورد وجود داشت که ساماندهی این موارد را در دستور کار داشتیم و با توجه به پیگیریهای انجام شده این مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.
حجتالاسلام و المسلمین علی عسگری با اشاره به اینکه باید استانداران و دستگاههای مربوطه هماهنگی بیشتری با آموزش و پرورش داشته باشند اظهار کرد: با هماهنگی بین دستگاهها برای تعیین تکلیف اراضی و املاک آموزش و پرورش به نتایج بهتری دست مییابیم.
مدیر کل امور حقوقی و مجلس آموزش و پرورش درباره ساماندهی املاک مازاد در آموزش و پرورش بیان کرد: طبق مجوز مجلس آموزش و پرورش املاک مازاد و مدارس فرسودهای که نیاز به ساخت ندارد در اختیار خواهد گرفت و برای پیشبرد این موضوع باید دفاتر حقوقی را فعال کنیم.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده طی یکسال گذشته گفت: ۲۳ هزار و ۲۵۷ مشاوره حقوقی و حمایت از حقوق فرهنگیان را در کارنامه کاری خود داریم همچنین ۱۱ هزار ۳۵۱ مورد دفاع از حقوق آموزش و پرورش داشتیم که اغلب این موارد در مواجهه با رایهای دیوان عدالت اداری بوده است.
حجتالاسلام و المسلمین علی عسگری به وصول خسارت از مستنکفین از خدمت اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰ میلیارد و ۶۶۸ میلیون ریال خسارت از این افراد طی یکسال گذشته اخذ شده است همچنین از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده میتوان به آموزش کارکنان دفاتر امور حقوقی و وزاتخانه اشاره کرد.
انتهای پیام/