وی ادامه داد: همچنین نزدیک به ۱۱ هزار کیلومتر از راههای کشور با درصدهای مختلف تخریب شدهاند. مجموع خسارتی که تاکنون تخمین زده شده است، هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است.
خاوری با اشاره به اینکه آسیب به ابنیه فنی و راهها در اکثر استانهای کشور همه گیر بوده است، گفت: با این حال برخی استانها آسیب بیشتری دیدهاند، به طوری که آسیب در استانهای لرستان، و گلستان بسیار زیاد و در استانهای اردبیل و مازندران و خوزستان قابل توجه بوده است.
وی افزود: به عنوان نمونه در آذربایجان غربی ۱۳۹ دستگاه، در اصفهان ۱۷۳ دستگاه، در ایلام ۳۹۵ دستگاه، در خراسان خراسان جنوبی ۹۷۴ دستگاه، در خراسان شمالی ۳۷۸ دستگاه، در خوزستان ۲۴۶ دستگاه، در کهکیلویه و بویر احمد ۳۵۰ دستگاه و در گلستان ۳۷۳ دستگاه پل آسیب دیدهاند. در لرستان نیز با توجه به اینکه هنوز آب فروکش نکرده، آمار جمع آوری نشده است.
مدیر کل ابنیه فنی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه پس از فروکش کردن آب، امکان تحصیل دقیق آمار خسارت وجود خواهد داشت، گفت: میزان کل خسارت وارده ممکن است تا دو هزار میلیارد تومان نیز افزایش یابد.
بیشتر بخوانید: راه آهن تهران-جنوب در محدوده لرستان مسدود شد
وی ادامه داد: به همین دلیلی لازم است دولت منابع قابل توجهی را به بازسازی راههای و ابنیه آسیب دیده تخصیص دهد که سازمان راهداری و حملونقل جادهای بتواند تخریبها را با کیفیت بالا و سرعت مطلوب بازسازی کند.
خاوری همچنین با اشاره به فعالیتهای سازمان راهداری و حملونقل جادهای برای مواجهه با بحران ناشی از بارش برف و باران گفت: از ۲۵ اسفندماه که بارش برف و باران آغاز شده، تقریباً ۱۴ هزار راهدار با ۱۰ هزار دستگاه ماشینآلات راهداری در سطح جادهها مستقر و به صورت شبانه روزی به بازگشایی مسیرهای مسدود شده مشغول هستند.
انتهای پیام/