طبق اعلام مایکروسافت این ویندوز آخرین سیستم عامل منتشر شده از طرف این شرکت خواهد بود و از این به بعد با به روزرسانیهای متعدد نواقص این ویندوز رفع و ویژگیهای جدیدی به آن اضافه خواهد شد. این سیستم عامل به طور گسترده برای رایانههای شخصی، رایانههای همراه، تلفنهای هوشمند و حتی کنسول بازی ایکسباکس منتشر شد.
مایکروسافت از ابتدا امیدوار بود تا در عرض دو یا سه سال با عرضه گسترده ویندوز ۱۰ بر روی پلتفرمهای ذکر شده، بتواند به رقم یک میلیارد کاربر در سراسر جهان دست یابد، اما شکست پروژه ویندوز ۱۰ موبایل و استقبال گسترده از اندروید و iOS موجب شد تا بخش اعظمی از کاربرانی که انتظار میرفت از ویندوز ۱۰ استفاده کنند، به سراغ سیستم عاملهای موبایلی دیگر بروند و مایکروسافت در رسیدن به هدف کوتاه مدت یک میلیارد کاربر خود باز بماند. اما در هرصورت در سه سال اخیر هرچند تعداد کاربران ویندوز فراز و فرودهایی داشته، اما همواره روند مثبتی را طی کرده و روز به روز به این تعداد اضافه شده است. در حال حاضر مایکروسافت اعلام کرده که کاربران ویندوز ۱۰ به مرز ۸۰۰ میلیون کاربر رسیده و این شرکت به هدف یک میلیارد کاربر خود نزدیکتر شده است.
این تعداد کاربر شامل تمام پلتفرمهای موجود شامل رایانههای شخصی، رایانههای همراه، رایانههای ترکیبی مانند سری سرفیس و ایکسباک وان ایکس میشود. البته در حال حاضر تعداد کمی از ویندوز ۱۰ موبایل استفاده میکنند و خود مایکروسافت نیز اعلام کرده که پشتیبانی امنیتی از این نسخه ویندوز را تا اواخر سال ۲۰۱۹ پایان میدهد.
بر اساس گزارش Net Applications ویندوز ۱۰ موفق شد از نظر محبوبیت ویندوز ۷ را شکست دهد، در حال حاضر ویندوز ۱۰ بر روی بیش از ۴۰ درصد رایانههای شخصی در جهان نصب شده است. این درحالی است که درصد استفاده از ویندوز ۷ در جهان نزدیک به ۳۹ درصد است. از طرفی آمار کاربران MacOS ۱۰.۱۴ Mojave که محبوبترین سیستم عامل MacOS محسوب میشود، زیر ۵ درصد است که نشان دهنده برتری مطلق مایکروسافت در تولید و عرضه سیستم عامل مخصوص رایانههای است.
بیشتر بخوانید: بدقولی اپل در تولید AirPower
انتهای پیام/