سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

طبق مطالعه‌ای جدید، مصرف سبزیجات آلیوم، ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز و سیر پای ثابت و ضروری پخت و پز‌های هندی هستند. پیاز و سیر به خانواده‌ی آلیوم تعلق دارند. طبق مطالعه‌ای جدید، مصرف سبزیجات آلیوم، ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد. سرطان روده بزرگ یا کولورکتال، نوعی از سرطان است که روده‌ی بزرگ را مبتلا می‌کند و دومین عامل مرگ ناشی از سرطان در زنان و سومین عامل مرگ ناشی از سرطان در مردان است.

دانشمندان از این تحقیق دریافتند افراد بزرگسالی که مقدار زیادی سبزیجات آلیوم مصرف می‌کردند، ۷۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار داشتند. به گفته‌ی دانشمندان، هر چه مقدار مصرف سبزیجات آلیوم بیشتر باشد، محافظت در برابر سرطان نیز بیشتر است.

یافته‌های اخیر تائیدی بر توصیه‌های قبلی مبنی بر پیشگیری از سرطان روده بزرگ بواسطه‌ی اصلاح سبک زندگی هستند که البته نیاز به پژوهش‌ها و اکتشافات بیشتری دارد. در این مطالعه ۸۳۳ بیمار دچار سرطان روده بزرگ و ۸۳۳ نفر سالم با توجه به سن و جنسیت و منطقه‌ی زندگی‌شان مورد بررسی قرار گرفتند. این افراد پرسشنامه‌هایی را از طریق مصاحبه‌ی رودررو پُر کردند. اطلاعات تغذیه‌ای مربوط به مصرف آلیوم نیز جمع آوری شده بود.

شما می‌توانید برای کاهش ریسک سرطان روده بزرگ، به طور مرتب سیر و پیاز مصرف کنید. پیاز و سیر فواید دیگری نیز دارد:

خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی سیر و پیاز کمک می‌کند با عفونت‌ها مبارزه کنید.
مصرف سیر و پیاز می‌تواند ریسک سایر سرطان‌ها مانند سرطان ریه و سینه و مری را نیز کاهش بدهد.
مصرف سیر و پیاز ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی را پایین می‌آورد.
مصرف سیر و پیاز گوارش را بهبود می‌دهد.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

سیر و پیاز بخورید تا سرطان روده بزرگ نگیرید

برچسب ها: دانستنی ها ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.