ما انواع مختلفی قیمه داریم نظیر: قیمه بدون گوشت و قیمه با گوشت که خود قیمه با گوشت به انواع مختلف تقسیم میشود: قیمه با مرغ – قیمه با گوشت گوسفند – قیمه با گوشت گوساله و ....
ما در این مطلب میخواهیم قیمه بدون گوشت با سویا را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم. سویا کم از گوشت قرمز ندارد و تقریبا همان کاری را که گوشت قرمز برای بدن ما میکند را انجام میدهد.
در ادامه به مواد مورد نیاز برای خورش قیمه با سویا و نکات مهم و فواید آن را برای شما بازگو خواهیم کرد.
مواد لازم (برای چهار نفر):
سویا ۲۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
لیمو خشک شده چهار عدد
سیب زمینی دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سایر ادویه جات به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را به طور کامل خرد می کنیم و سپس آن ها را در روغن تفت داده و سویا را که قبل از آن سه بار شسته ایم به آن اضافه می کنیم.
پس از آنکه مخلوط پیاز و سویا به طور کامل و خوب تفت داده شد ابتدا رب و سپس سایر ادویه جات و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
پس از چند دقیقه که مخلوط این مواد خوب تفت داده شدند آن ها را درون قابلمه ای می ریزیم و سپس دو لیوان آب به آن ها اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد درون قابلمه بجوشند.
هنگامی که آب درون قابلمه به یک سوم مقدار اولیه رسید لپه ای را که به طول جداگانه پخته ایم به مخلوط مواد درون قابلمه اضافه می کنیم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد.
سیب زمینی هایی که از قبل خلال کرده ایم را در تابه سرخ می کنیم و لیمو خشک هایی که از قبل خیس کرده ایم به همراه نصف استکان آبلیمو به مواد درون قابلمه اضافه می کنیم.
پس از آن که خورش جا افتاد می توانیم به میزان دلخواه ترشی به خورش اضافه کنیم و چهار دقیقه الی پنج دقیقه صبر کنیم تا مخلوط مواد بجوشند.
هنگامی که آب خورش خشک شد (البته کمی آب باقی مانده باشند) سیب زمینی های سرخ شده را روی خورش می ریزیم. اضافه کردن سیب زمینی ها بعد از کشیدن غذا در ظرف صورت می گیرد.
همچنین می توانید برای تزئین غذا سیب زمینی ها را به صورت متوازی الاضلاعی خرد کنیم و روی خورش قرار دهیم.
نکات:
بهتر است این غذا بدون ادویه جات پخته شود زیرا ادویه جات طعم جالبی به سویا نمی دهند.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/