سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انجام بیش از ۱۱ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی خوزستان

سرپرست مرکز بهداشت خوزستان از انجام بیش از ۱۱ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و بین راهی استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید مهدی حسینی زاده، سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: در ۱۵ روز اول طرح بسیج سلامت نوروزی، ۱۱ هزار و ۴۸۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و بین راهی استان انجام شد.

وی بیان کرد: در این بازرسی ها، ۴۱۸ اخطاریه بهداشتی برای مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، اماکن عمومی و بین راهی دارای نواقص بهداشتی صادر شد.

حسینی زاده اذعان داشت: همچنین ۸۲ مرکز دارای نواقص بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۱۸ مورد پلمپ شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: برای یک هزار و ۵۵۳ مورد کارت تندرستی صادر شد و ۴۶۹ مورد نمونه برداری موادغذایی سنتی و صنعتی و ۱۰ هزار و ۶۰۸ مورد سنجش با تجهیزات پرتال بازرسی صورت گرفت.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه افزود: همچنین در این مدت ۱۱ هزار و ۶۳۰ کیلوگرم موادغذایی ناسالم کشف و نابود شد و ۴۳۵ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی شهری و روستایی، یک هزار و ۲۲۰ مورد نمونه برداری میکروبی آب و ۸ هزار و ۳۴۷ مورد کلرسنجی آب انجام شد.

سید مهدی حسینی زاده گفت: ۳۹۳ مورد رسیدگی به شکایات مردمی و ۸۱ مورد بازرسی‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها شامل سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اصناف و دامپزشکی صورت گرفت.

گفتنی است؛ طرح بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۰ اسفند سال گذشته در خوزستان آغاز شد و تا ۲۰ فروردین سال ۹۸ ادامه دارد و ۴۸ گروه و ۲۷۳ نفر از کارشناسان و مهندسان سلامت محیط و کار، کار بازرسی و نظارت ۳۷ هزار و ۱۸۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن زیارتی، پارک ها، تفرجگاه ها، هتل ها، مسافرخانه‌ها و... را اجرایی می‌کنند.

انتهای پیام/گ

مراکز عرضه موادغذایی زیر ذره بین بازرسان بهداشت

برچسب ها: بهداشت ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.