یکی از مخترعان دانشگاه جامع علمی و کاربردی موفق به تولید شکلات کاکائویی شده است که سبب تقویت حافظه میشود.
این محقق جوان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره شکلات تولیدی خود اظهار کرد: ما موفق به تولید شکلاتی شدهایم که از ابتلا به بیماری سرماخوردگی پیشگیری کرده و سبب درمان آن خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر خواص درمانی این شکلات برای بیماری سرماخوردگی،به درمان کبد چرب نیز کمک کرده و اجازه میدهد بدون استرس شکلات مصرف کنند.
این محقق کشورمان درباره دیگر خواص شکلاتی که تولید کرده است، گفت: از دیگر خواص این شکلات میتوان به درمان استرس و اضطراب آن اشاره کرد، این شکلات در کوتاهترین زمان ممکن هر نوع استرس و اضطرابی را از بیماران دور کرده و به آنان جهت داشتن زندگی آرام کمک میکند.
انتهای پیام /