به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، یعقوب مهندس مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: همزمان با ایام نوروز وبا توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآوردههای خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نورزی و نقش نظارتهای بهداشتی در تأمین امنیت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.
وی با بیان اینکه ۴۲ گروه ثابت و سیار بازرسی بهداشتی را انجام میدهند، افزود: از ابتدای امسال، بیش از ۹۶ هزار و ۵۵۰ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام شده و ۳۸۷ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده است.
مهندس تصریح کرد: بر اساس این بازرسیها نزدیک به ۱۹۳ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و تاریخ منقضی ضبط و معدوم سازی شده است.
وی بیان کرد: شهروندان مواد خام دامی مورد نیاز اعم از گوشت، مرغ و ماهی را از مراکز معتبر مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در هنگام خرید به مهر و لیبل دامپزشکی برروی لاشهها توجه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان فارس اظهار داشت: شهروندان میتوانند هر گونه تخلف بهداشتی در فرآوردههای خام دامی را با شماره تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ و شماره سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش نمایند دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.
انتهای پیام/م