سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زندگی نامه شهید کمال قاسمی

گوشه‌ای از زندگی نامه زندگی نامه شهید کمال قاسمی یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را در اینجا بخوانید.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حماسه دفاع مقدس روز به روز بالنده‌تر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدس‌ترین و با ارزش‌ترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بی‌نظیر ایران اسلامی است. شهادت زندگانی جاودانه یافتن است؛ اوج و عروج تعالی است.

شهادت تکامل ایمان و نهایت خلوص قلب‌هاست. شهادت مردن تحمیلی نیست بلکه انتخاب آزادانه و آگاهانه و خلوت عاشق و معشوق است.

شما می‌توانید در ادامه شرح کوتاه زندگی شهید کمال قاسمی یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را بخوانید:شهید کمال قاسمی سال ۱۳۴۲ در روستای حبشی در خانواده ای مذهبی و دارای وضعیت مالی متوسط بدنیا آمد، تحصیلات ابتدایی را در روستای حبشی گذراند و راهنمایی و دبیرستان را در مدرسه امیر کبیر سلماس به پایان رساند.

او دردوران نوجوانی در روستا دائما در مراسمات مذهبی و مساجد حضور داشتند و خود در برگزاری دعای کمیل پیش قدم بودند.

در بین خانواده محبوبیت زیادی علی الخصوص عزیز پدر مادر بود و به گفته پدرشهید اصلا درمقابل حرف پدر و مادرش حرف نمی زد و به هیچ عنوان نسبت به پدر ومادرش بی احترامی نمی کرد. او در دوران قبل از انقلاب در مدرسه با دوستانش اعلامیه پخش می کردند و همیشه در راهپیمایی های انقلابی با دوستانش از جمله جمشید حاتمی و مهدی الهام پیش قدم بودند و در دیوارهای روستا و مدرسه به علت خوش خط بودن و علاقه به امام و انقلاب شعارهای انقلابی می نوشت.

خیلی سر به زیر، معتقد وآرام و با ایمان و صبور و عاشق امام و کشور بود.در مدرسه امیر کبیر در رشته ریاضی فیزیک شاگرد نمونه بود، علی محمدی دبیر زیست شهید خیلی از شهید تعریف و تمجید می کرد. اول در نیمه ها ی سال تحصیلی که ۱۶ ساله بود ترک تحصیل کرده و به شهر خوی برای گذراندن دوران بسیجی رفت در آنجا هم به علت خون گرم بودن او را به عنوان پیش نماز بسیجیان انتخاب کرده بودند مادرش چون آرزو های زیادی برای کمال داشت پیش فرمانده رفته بود و خواسته بود که او را برگرداند تا تحصیلاتش را ادامه دهد او هم به دلیل حرف مادرش برگشته بود و مدرک دیپلم را اخذ کرده بود. بعد از آن به خدمت سربازی در سال ۱۳۶۴درعقیدتی سیاسی سپاه شهرستان های سردشت و تکاب رفته بود و ۶ ماه آخر دوران سربازی را در منطقه جنگی در خط مقدم سپری کرده بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: شهدا ، دفاع مقدس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.