وی تصریح کرد: روزانه ۸ هزار راس دام در کشتارگاههای استان کشتار میشود.
استاندار گفت: ورود دام زنده به بندرچابهار بستر مناسبی برای اشتغال ایجاد کرده است به طوری که از مرحله تخلیه و نگهداری این دامها تا مرحله کشتار و بسته بندی نیازمند به کارگیری نیروی انسانی زیادی است و افراد زیادی در این زمینه مشغول بکار شده اند.
وی افزود: در ۲۴ اسفندماه نیز نخستین محموله دام سبک و زنده به تعداد۴۷ هزار و ۸۰۰ رأس وارد بندر چابهار شد.
احمدعلی موهبتی اضافه کرد:علاوه بر این در روزهای اخیر ۳ هزار و ۵۰۰ دام سبک و ۲ هزار و ۱۵۰ نفر شتر نیز به صورت زمینی از طریق مرزهای استان وارد شده است.
وی عنوان کرد: ۱۸ هزار و ۷۴۰ راس دام سنگین از مرزهای استان وارد شده که از این تعداد ۱۱ هزار راس در طول سال و ۷ هزار و ۷۴۰ راس در روزهای اخیر وارد شده است.
این مقام افزود: با پیگیریها و تلاشهای انجام شده برای برخورداری مردم استان سیستان و بلوچستان از گوشت تنظیم بازار، ۱۰ هزار راس دام سبک نیز برای مصرف استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته و سهمیه هر شهرستان نیز مشخص شده که در چند روز آینده توزیع خواهد شد.
وی عنوان کرد:اراده دولت و مسئولین استانی تعدیل و شکستن قیمت گوشت در سطح استان و کشور است و مجموعه متولیان استانی در تلاشند تا گوشت را با قیمت متعادل به دست مصرف کنندگان برسانند و دغدغههای مردم را برای تامین نیاز شب عید کمتر نمایند.
وی گفت: در توافقات انجام شده قرار است ۶۰۰ هزار راس از مبادی مختلف با ارز دولتی توسط واردکنندگان دام وارد شود و پس از کشتار و بسته بندی، به نرخ ارائه شده از سوی ستاد تنظیم بازار در فروشگاههای زنجیرهای و شرکتهای تعاونی به دست مصرف کنندگان برسد.
انتهای / ا