به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، وحید قدس رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان سمنان گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی در استان از ۱۵ اسفند سال جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت .
وی با اشاره به اینکه ۱۸ اکیپ در سطح استان در این طرح شرکت میکنند افزود: کشتارگاههای مرغ و گوشت، رستوران ها، قصابی ها، مرغ فروشیها و به طور کلی مراکز عرضه گوشت و مرغ در این ایام مورد بازدید قرار خواهند گرفت .
وی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی استان مورد را اطلاع دهند .
در ادامه در بازدید از مراکز عرضه ماهی قرمز تزئینی علی جاوید پور رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و ماهی دامپزشکی استان با اشاره به اینکه باید ماهی را از مراکز معتبر دامپزشکی استان تهیه کرد گفت: ماهی باید حتما دارای تحرک لازم و فلسهای مناسب باشد و همچنین هرگونه برآمدگی اطراف چشمها و فرورفتگی سطح بدن نشانه غیر سالم بودن ماهی است .
وی افزود: غذای ماهی نیز باید مناسب و برای هر ماهی نیز یک لیتر آب باید در ظرف وجود داشته باشد و همچنین بعد از پایان تعطیلات نیاز است تا ماهیها را در حوضچههایی که شهرداریها در سطح شهر معین کرده اند رها کرد .
انتهای پیام / گ