سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

پیشگیری از آلزایمر با «جوانه لوبیا» / مصرف این جوانه مفید را جایگزین گوشت کنید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف جوانه لوبیا را در تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، جوانه لوبیا حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و غیره  است.

برای بررسی خواص جوانه لوبیا و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص جوانه لوبیا

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهم‌ترین خواص جوانه لوبیا گفت: این جوانه دارای خواص فراوانی بوده که یکی از آنها بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ مصرف جوانه لوبیا  موجب پیشگیری از آلزایمر می‌شود و برای سالمندان بسیار مفید است.

وی افزود: جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.


بیشتر بخوانید: دفع سنگ کیسه صفرا با «جوانه تخم چغندر و لبو»/ از بیماری‌های قارچی در امان بمانید


این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مقادیر بالای پروتئین در این جوانه موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛ لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران، ورزشکاران مخصوصا بدن سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

عظمایی بیان کرد: جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: این جوانه برای زنان دارای نوزاد بسیار مفید است، زیرا باعث افزایش شیر آنها می‌شود.

عظمایی بیان کرد: از دیگر خواص جوانه لوبیا می‌توان به رفع غلظت خون، تصفیه خون، رفع گرفتگی صدا اشاره کرد.

وی گفت: این جوانه به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.


بیشتر بخوانید: پیشگیری از پوسیدگی دندان با «جوانه شاهی»/ اگر «ام اس» دارید از مصرف این خوراکی غافل نشوید


این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: جوانه لوبیا دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است؛ لذا موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو می‌شود و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

منع مصرف جوانه لوبیا

عظمایی درباره منع مصرف جوانه لوبیا اظهار کرد: افرادی که از رژیم خام خواری  استفاده ‌می‌کنند بهتر است از مصرف این جوانه اجتناب کنند.

مواد لازم جوانه لوبیا

-لوبیا ۲۰۰ گرم
-آب به مقدار لازم

طرز تهیه جوانه لوبیا

-برای تهیه این جوانه ابتدا لوبیا را می‌شوییم.
-سپس به مدت ۱۸-۱۷ ساعت در آب قرار می‌دهیم تا خیس بخورد.
-در این مرحله آب آن را صاف می‌کنیم و درون ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.
-یک پارچه سفید نمدار روی درب ظرف قرار می‌دهیم.
-پس از ۴-۳ روز جوانه لوبیا رشد می‌کند.
-جوانه لوبیا پس از آماده شدن باید در یخچال نگهداری شود.
نکته: این جوانه بهتر است همراه غذا‌هایی از جمله سوپ استفاده شود.
انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۱۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
در خیلی از کشورها در داخل بعضی از بستنی ها وشیرینیها از لوبیا استفاده می کننددد ولوبیا وباقلا را به صورت برشته روزانه مصرف می کنند تمام مواد غذایی که ما می خوریم واسم سنتی رویش می گذارید در همه جای دنیا مصرف می شود چون خدا خدای همه دنیا است وهمه چیز را برای همه جا افریده است وچنانچه غذایی بعلت شرایط اب وهوا در جایی نباشد نوعی دیگر را خدا وند با همان ریز مغذی ها وویتامینها افریده است خلاصهراهی دیگر پیدا کنید
ناشناس
۱۶:۲۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
تمام این ویتامینها واسم ریز مغذی ها از طب جدید است حتی تا صد سال پیش نمی دانستند که ویتامین یا این اسامی چیست
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
اقای عظمایی عزیز خداوندلوبیا وگوشت راجداگانه قرارداده اگر اینطوربود خودخداوندعالمتر وداناترازهمه است وگوشت رانمی افرید
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
مردم گوشت میخوان.
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
مادر منم آلزايمر داره براش دعا کنيد
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
لوبیا هم گرون در میاد.کاش دانشمندا سریعتر کشف کنن همه پروتئین های لازم رو سیب زمینی داره اخه غذای اکثر ملت در حال حاضر همینه.
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
این کارشناسان هنوز نفهمیدن که مردم گوشت را بخاطر لذیذ بودنش میخورند نه به عنوان داشتن پروتئین و غیره که حالا به فکر جایگزین کردنش افتادن
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
کاش گوشت زودتر گران میشد
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
لوبيا به جاي گوشت؟؟؟؟
ناشناس
۱۱:۳۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
بله ديگه خيليم خوشمزه ست
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
عجبببب