فرناز ماهان عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و سرپرست تیم دانشگاه تبریز در این باره گفت: مسابقات با عنوان هشتمین دوره جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا کاپ آزاد ایران ٢٠١٩) برگزار شد که در نهایت تیم دانشگاه تبریز در این دوره مسابقات با تیم Aura_VR در لیگ چالشی عبور از موانع، توانست مقام اول قهرمانی را بدست آورد.
به گفته وی همچنین تیم دانشگاه تبریز مقام اول بهترین تیم شرکت کننده را در هشتمین دوره جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا کاپ آزاد ایران ٢٠١٩)، کسب کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز تصریح کرد: این تیم با حضور اشکان عبدالوش، امیر حداد جدیدی و رضا نوبهاری به سرپرستی فرناز ماهان، گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز این مقامهای اولی این دوره مسابقات را بدست آورده است.
به گفته وی هشتمین دوره جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا کاپ آزاد ایران ٢٠١٩)، با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک فیرا (FIRA) و کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا، برگزار شد و تیمهای برتر این مسابقات نیز میتوانند در مسابقات جهانی رباتیک فیرا ۲۰۱۹ که امسال در کشور کره جنوبی برگزار خواهد شد، حضور پیدا کنند.
سرپرست تیم دانشگاه تبریز با بیان اینکه هشتمین دوره جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا کاپ آزاد ایران ٢٠١٩) در دو بخش دانشجویی و دانشآموزی برگزار شد، یادآور شد: از میان ۲۴ رشته مسابقات رباتیک امسال، ۱۴ لیگ مربوط به بخش دانشآموزی و ۱۰ لیگ هم برای مسابقات بخش دانشجویی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه این مسابقات که همه ساله در یکی از کشورهای جهان برگزار میشود که عرصهای را برای به چالش کشیدن محققان در زمینه رباتها فراهم میکند، تصریح کرد: مسابقات فیرا تا به حال در کشورهای همچون استرالیا، برزیل، فرانسه، چین، کره جنوبی، انگلیس و ... به صورت سالانه برگزار شده و تا به امروز پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاههای بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.
انتهای پیام/ش