وی با بیان اینکه این غذا در اغلب عروسیها و اعیاد پخته میشود، افزود: چلو گوشت را زیربرنجی نیز میگویند و در سینی بزرگی که به اصطلاح لُری به آن مَجمَع میگویند، سرو میشود.
گنجی خاطرنشان کرد: مجمع، سینیهای مخصوص و گردی از جنس رویی یا استیل است که هر کدام برای سه نفر تهیه میشود.این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی لرستان بیان کرد: طریقه کشیدن این غذا در مجمع آداب خاصی دارد و ابتدا کمی پلو در کف مجمع میریزند، سپس گوشتهای پخته را در وسط برنج کشیده و روی آنرا با برنج میپوشانند.وی با بیان اینکه گوشت ها پنهان شده و مشخص نیستند، افزود: نهایتا یک قطعه پیاز و کمی نمک در سینی میگذارند و غذا را با نان میپوشانند تا سرد نشود.به گفته گنجی افراد به شکل دایره وار دور مجمع نشسته و مشغول خوردن آن میشوند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/