به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، بهمن مرادنیا گفت: هم اکنون میزان تولید در بخش کشاورزی استان ۲/۹ میلیون تن است کە با توجه به ظرفیتهای استان این مقدار باید به ۵/٦ میلیون تن برسد.
وی با بیان اینکه علیرغم محدودیتها و کمبود زیر ساختها باز تولید بخش کشاورزی استان جای تقدیر دارد گفت: هدف گذاری استان باید افزایش تولیدات کشاورزی به دو برابر رقم فعلی باشد کە این امر شدنی و دور از دسترس نیست.
مرادنیا با بیان اینکە برای افزایش محصولات کشاورزی بصورت جدی به موضوع تخصیص آب ورود کرده و جلسات متعددی در نهاد ریاست جمهوری، وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه برگزار کرده ایم افزود: در قالب طرحهای پیشران تعریف شده در بخش کشاورزی و اجرایی شدن شاهد تحولات بسیار مثبتی خواهیم بود.
استاندار کردستان با تقدیر از همە تولیدکنندگان بخش کشاورزی، تولید را اصلیترین بخش عنوان کرد و گفت: ما نیز با همە توان در کنار تولید کنندگان خواهیم بود.
وی در ادامه سخنان خود ضمن گرامیداشت هفته منابع طبیعی از کاشت ۱۰ هزار اصله نهال در سنندج طی هفته آینده خبر داد وگفت؛ برای تحقق این امر همکاری همه دستگاهها و استفاده از ظرفیتهای مردمی ضرورت دارد.
مرادنیا با بیان اینکه فضای سبز موجود در شهرها حاصل تلاش گشتگان بوده گفت: ما در طول سالهای گذشته باید هر ساله ۱۰ درصد به فضای سبز اضافه میکردیم که متاسفانه این کار انجام نشده است، ولی باید این امر نهادینه و درختکاری به یک فرهنگ ماندگار تبدیل شود.
انتهای پیام/م