مدیر پیشگیریهای امنیتی و وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان افزود: با اجرای تبصره ۴۱ قانون حمایت از خانواده در خصوص نحوه ملاقات فرزندان طلاق با والدین آنها تاکنون ۴ مرکز ملاقات در زاهدان، چابهار، ایرانشهر و زابل دایر شده است.
وی با اشاره به اینکه این مراکز برای دیدار فرزندان طلاق با والدینشان تشکیل شده تا نتایج منفی دیدارهایی که این افراد در نیروی انتظامی با یکدیگر داشتند کاهش پیدا کند، تصریح کرد: در واقع ثمره این تفکر و دیدار در فضای باز و با آرامش سبب شد والدین رفتار درست تری نسبت به همدیگر داشته باشند و به دنبال این موضوع ۳ زوج مراجعه کننده به مراکز طلاق با یکدیگر سازش کنند.
وی در خصوص مراقبت بعد از خروج معتادان بهبود یافته از مراکز ترک اعتیاد گفت: ترک مواد مخدر برای افرادی که مدتی گرفتار مواد بوده اند به تنهایی کفایت نمیکند بلکه باید این افراد از تعلقات خود دور شوند که در این راستا معاونت پیشگیری از وقوع جرم ۴ دوره مهاجر و ۴ جلسه پیشگیری از خشونت ویژه مددجویان مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ برگزار کرده است.
باغ شیرین از اجرای آئیننامه مراقبت بعد از خروج معتادین و پیگیری تاسیس گرمخانه توسط شهرداری و ساماندهی این افراد خبر داد و افزود: از ابتدای سال تاکنون ۷۰۰ معتاد متجاهر در سیستان و بلوچستان جمعوری شدهاند همچنین امسال مرکز هماهنگی دادگاههای درمان مدار در زاهدان راهاندازی شده تا یادگیری سبک زندگی در کنار درمان به این افراد آموزش داده شود.
وی گفت: از ابتدای امسال ۲۰ درصد از محکومان متواری و دستگیر نشده با هدف جمعآوری محکومینی که پس از اعطای مرخصی و یا صدور حکم قطعی جهت اجرای حکم حاضر نشدهاند در سیستان و بلوچستان جمعآوری شدهاند که در این راستا در فرماندهی انتظامی هر شهرستان قرارگاه جلب تشکیل شده است.
مدیر پیشگیریهای امنیتی و وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال ۲۴ واحد صنفی ضایعات فروشی در سیستان و بلوچستان پلمپ شده که به دنبال آن ۱۵۹ مالخر نیز دستگیر شدهاند این آمار در سال گذشته ۶۳ نفر بوده که دستگیری این افراد نسبت به سال گذشته ۱۵۲ درصد افزایش را نشان میدهد همچنین در این راستا ۴۰۸ مورد بازدید از واحدهای صنفی انجام و ۲۰۷ اخطاریه نیز صادر شده که به دنبال آن بیش از ۲ میلیارد ریال اموال مسروقه از مالخران کشف شده است.
وی ادامه داد: ۹ هزار و ۳۵۲ مورد سرقت در سال گذشته و ۱۹ هزار و ۴۰۵ مورد امسال صورت گرفته که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۱۱ درصدی وقوع و افزایش ۸ درصدی کشف مواجه بوده است.
مدیر پیشگیریهای امنیتی و وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان از مسلوب المنفعه کردن ۱۵۲ حلقه چاه فاقد پروانه و غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: حجم صرفهجویی این چاهها ۳ هزار و ۸۵۷ میلیون مترمکعب بوده است.
وی گفت: تعداد تلفات جادهای در ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری ۸۴۴ نفر بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش را نشان میدهد همچنین تعداد تصادفات ناوگانهای سوخت کش افغانستانی در سال جاری ۹۵ مورد بوده که حدود ۳ درصد کل تصادفات را شامل میشود.
به گفته باغ شیرین در راستای رفع موانع و نارساییهای مربوط به نقاط پرتصادف استان تعداد ۵۳ نقطه پرتصادف در شمال استان و ۲۰ نقطه در جنوب سیستان و بلوچستان شناسایی شده است همچنین به دوربینهای فعال کنترل سرعت متوسط جادهای که در محورهای مواصلاتی ۱۸ سامانه بوده ۲۲ سامانه دیگر اضافه شده که آماده بهرهبرداری است.
وی گفت: ۲۹ سامانه دوربین کنترل سرعت متوسط و دیگر نیز در استان در حال برگزاری مناقصه جهت راهاندازی قرار گرفته که پیشبینی میشود همه محورهای مواصلاتی شریانی استان زیرپوشش سامانههای ثبت تخلف قرار گیرند.
انتهای پیام/ع