وی افزود هر ساله حدود ۴۰۰ هزار سرباز وارد نیروهای مسلح شده و به همین میزان هم سربازی خود را به پایان میرسانند که در مجموع این افراد دو سال با گستردگی بزرگ و تخصصهای زیاد را در خدمت نیروهای مسلح خواهند بود.
فرمانده قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: امروز ۴۳ درصد از سربازان ما تحصیلات دانشگاهی دارند که پیشبینی میشود این میزان تا سال ۱۴۰۰ به ۵۰ درصد برسد. ضمن اینکه سن آنها بین ۱۸ تا ۲۸ سال است.
سردار فرحی خاطرنشان کرد: ثروت عظیم سربازان جوان و متخصص قابلیت سرمایه گذاری بالایی دارند که مهمترین چالش جامعه ما که البته ابر دغدغه فعلی محسوب میشود، بیکاری است که ۳۸ درصد جوانان بیکار ما تحصیلکرده هستند.
وی افزود: ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در جامعه ما طبق آمار دولت بیکار هستند که ۸۰ درصد آنان جوان هستندو اگر برای رفع این مشکل گام برنداریم میتواند به تهدید امنیت ملی تبدیل شود.
فرمانده قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت:۱۷۳ تدبیر از سوی مقام معظم رهبری در طول ۱۰ سال اخیر در مورد سربازان فرمودهاند که ۶۰ مورد از این تدابیر با موضوع ارتقاء توانمندی و مهارتآموزی بوده است و به همین دلیل با تدابیر صورت گرفته قرارگاه مهارت آموزی برای آموزش ۶۰۰ هزار سرباز در طول هر سال تشکیل شده به طوری که ۴۰۰ هزار سرباز ورودی و ۴۰۰ هزار سرباز خروجی برنامههای آموزشی ویژهای را فرا خواهند گرفت.
سردار فرحی گفت: ۳۰ مؤلفه ۱۶ وزارتخانه و ۱۴ نهاد در پازل قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح تعریف شده است که در این بین دولت هم همراهی دارد. به طوری که در طول یک و نیم سال اخیر از بین ۳۰ دستگاه توانستهایم با ۲۱ نهاد سازمان و وزارتخانه تفاهم نامه همکاری منعقد کنیم.
وی تصریح کرد:در سال گذشته ۱۰۳ هزار سرباز گواهی مهارتآموزی را از وزارت کار و سازمان فنی و حرفهای دریافت کرده و دوران سربازی خود را به پایان رساندهاند، اما در سال جاری همه تلاشها برای مهارتآموزی ۲۰۰ هزار سرباز بوده است و قرار است سال آینده مهارت آموزی سربازان در وزارت ورزش را هم آغاز کنیم.
فرمانده قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان گفت: هدف قرارگاه مهارت آموزی اشتغال است و کمیته اشتغال بر همین اساس در این قرارگاه تاسیس شده است البته در شورای اشتغال کشور هم عضو هستیم.
انتهای پیام/