سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد؛

قم در زمینه فناوری اطلاعات جایگاه مطلوبی دارد

سیجانی گفت: قم از ظرفیت‌های ممتازی برای تبدیل شدن به کانون تجارت کشور برخوردار است که می‌تواند برای هر سرمایه گذاری جذاب باشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: قم در قلب کشور واقع شده و از امکانات بسیاری برای تجمیع و ذخیره سازی کالا‌های مورد نیاز مردم برخوردار می‌باشد، وجود سیلو و انبار‌های متعدد در این استان، بهترین فرصت را برای سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت‌های تجاری ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: قم همچنین در زمینه‌های مختلف از جمله تولید و صادرات کفش ماشینی، نرم افزار‌های رایانه ای، چاپ و انتشار کتاب، صنایع چوبی و فلزی، صنایع دستی و محصولات دامی و لبنی، دارای ویژگی‌های ممتازی است که می‌تواند با حضور سرمایه گذاران، موجب ارتقا سطح فعالیت‌های تجاری کشور شود.

وی افزود: همچنین این استان در زمینه تولید و صادرات برخی کالا‌ها همچون فرش دستباف دارای جایگاه بین المللی است و افراد صاحب نامی در این رابطه فعالیت می‌کنند که سرمایه گذاری هرچه بیشتر در این رابطه می‌تواند موجب ارتقا جایگاه تجارت فرش ابریشم قم که با وجوع تنوع بسیار طرح، رنگ و اندازه دارای برند جهانی است، شود.

سیجانی با اشاره به جایگاه مطلوب قم در زمینه فناوری اطلاعات،گفت: این استان از زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی گسترده‌ای برخوردار است و می‌تواند در مسیر گسترش توسعه تجارت الکترونیک در کشور گام‌های موثری بردارد.

وی افزود: یکی دیگر از قابلیت‌های قم برای تبدیل شدن به قطب مهم فعالیت‌های تجاری کشور، برخورداری از سازمان‌های صنفی متنوع و رسته‌های متعدد در این زمینه است که می‌تواند شبکه کارآمدی برای رونق بخشی به فعالیت‌های تجاری و اقتصادی باشد.

وی ادامه داد: همچنین این استان از نظر تعداد و تنوع واحد‌های صنعتی فعال و شهرک‌های صنعتی تخصصی، دارای زیرساخت‌های مطلوبی است که می‌تواند برای حضور سرمایه گذاران و انجام فعالیت‌های اقتصادی جذاب باشد،حدود ۴۰ هزار واحد صنفی و ۶۰ اتحادیه در زمینه‌های مختلف تولیدی و خدماتی در زیرمجموعه اتاق اصناف قم فعال می‌باشند.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحد‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

انتهای پیام /ح

قم برای تبدیل شدن به کانون تجارت کشور موقعیت ویژه‌ای دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.