در نشست مشترک پورابراهیمی با بصیری معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان، معاون اداره کل اطلاعات استان، معاون دادستان کرمان، مدیر کارخانه روغن نباتی گلناز و رئیس شورای کارگری کارخانه، آخرین تصمیمات استانی در ارتباط با شرکت روغن نباتی گلناز اتخاذ شد.
محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این نشست اظهار داشت: ورود همه جانبه دستگاه قضائی، استانداری کرمان و مجموعه شورای کارگری به مسئله کارخانه روغن نباتی گلناز موجب شد تا جلساتی را در تهران و کمیسیون اقتصادی برای رفع مشکل داشته باشیم.
وی ادامه داد: نشستهایی با حضور معاونان وزرای جهاد کشاورزی و صنعت و معدن، شرکت بازرگانی دولتی و مدیران عامل بانک ملی و سپه برگزار شد و به جمع بندیهایی رسیدیم که با توجه به استراتژی بودن کالای روغن و اهمیت آن برای کشور، این کارخانه سریعا فعال شود.
پورابراهیمی افزود: در استان هم کارگروههای رفع موانع تولید برگزار و مباحث مالیاتی، زیرساختی و بیمهای کارخانه گلناز مطرح شد.
وی ادامه داد: شرکت مطالبه ۷ میلیارد تومانی از شرکت بازرگانی دولتی عنوان میکرد که مقرر شد تا سریعا نسبت به آن اقدام شود که یا به همان میزان روغن خام در اختیار شرکت گلناز قرار گیرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تحویل ۵ هزار تن روغن خام به کارخانه گلناز اشاره داشت و گفت: چهار خط تولید در کارخانه وجود دارد که با توجه به اهمیت مسئله و صادراتی بودن محصول قبلی این کارخانه و انباری با ظرفیت ۳۹ هزار تن، قرار شد دو خط تولید آن برای رفع نیاز کشور در اختیار شرکتها قرار داده شود.
پورابراهیمی گفت: با توجه به نیاز کشور به تولید روغن و میزان اشتغالی که از این طریق میتوان در استان ایجاد کرد، دلیلی برای حتی یک روز توقف این کارخانه وجود ندارد.
پورابراهیمی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته یک ماه حقوق کارگران کارخانه روغن نباتی گلناز پرداخت شده و دو ماه حقوق دیگر تا پایان ماه پرداخت میشود.
انتهای پیام/ح