سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندارد دوگانه اطرافیان ترامپ درباره دروغ‌گویی

واشنگتن پست در گزارشی به رویکرد متفاوت ترامپ و اطرافیان وی در برخورد با دروغ‌هایی که به نفع رئیس‌جمهور آمریکا و آن‌های که به ضرر اوست، پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: رودولف جولیانی، وکیل دونالد ترامپ، مایکل کوهن، وکیل و دستیار شخصی پیشین رئیس جمهور آمریکا را به دروغگویی در مراسم ادای شهادت خود در هفته گذشته متهم کرد. جولیانی با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: «من هنوز منتظرم دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان، علیه مردی که با ادای سوگند دروغ، آن‌ها را به سخره گرفت اعلام جرم کنند. آیا آن‌ها اصلا به حقیقت اهمیت می‌دهند؟ یا اینکه همه چیز در مورد ضربه زدن به ترامپ به هر قیمتی حتی انسجام خودشان است؟»

با این حال جولیانی از وکلای کنونی ترامپ، پنجشنبه شب دیدگاه بسیار متفاوتی در خصوص وخامت دروغ گفتن دستیار پیشین ترامپ به بازرسان در پیش گرفت. این بار وی در وصف پل مانافورت، رییس سابق کمپین انتخاباتی ترامپ که توافق همکاری خود را با رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات پرونده روسیه به هم زد، گفت: او فردی قابل احترام و دارای اصول است که مایل نیست دروغ بگوید.

جولیانی در گفتگو با آسوشیتدپرس در مورد پل مانافورت گفت: «چون او نمی‌خواست دروغ بگوید اینطور با او رفتار کردند.» او اندکی بعد در گفتگو با پی‌بی‌اس گفت: «آن‌ها باید از نحوه رفتار وحشتناک خود با پل مانافورت شرمسار باشند. چون او نمی‌خواست دروغ بگوید، تحت فشار بسیار زیادی قرار گرفت.»

در ادامه این مطلب آمده است: رابطه تیم اطراف ترامپ با حقیقت همواره موضوعی پیچیده بوده است؛ نه صرفا به این علت که ترامپ خود از زمان روی کار آمدن به عنوان رئیس جمهور بیش از نه هزار بار دروغ گفته است، بلکه وی برای حدود بار دویستم به دروغ ادعا کرد که تحقیقات قضایی وی را مبری از هرگونه همدستی با روسیه تشخیص داده در حالی که چنین اتفاقی به هیچ عنوان رخ نداده است.

اما موضع گیری‌های ترامپ و اطرافیان وی علیه کوهن در هفته‌های اخیر با توجه به اظهارات هم‌زمان آن‌ها در مورد مانافورت، بسیار شدید بوده است. امثال جولیانی پیشتر از دروغ گفتن به تحقیقات کنگره با عنوان «جرم فرآیندی» یاد کرده اند.

به نظر می‌رسد به باور اطرافیان ترامپ، کسانی که علیه وی دروغ گفته اند غیرقابل نجات هستند و کسانی که با دروغ گفتن به ترامپ کمک کرده اند کسانی هستند که در تحقیقات بی هدف گرفتار شده اند. همین موضوع در مورد مایکل فلین، مشاور پیشین امنیت ملی ترامپ رخ داد و اکنون در مورد راجر استون، دوست ترامپ تکرار می‌شود.

تیم اطرافیان ترامپ معمولا ادعا می‌کند که یک شکل استاندارد را در خصوص همه به کار می‌گیرد و این سوال را در ذهن خود دارد که اگر متحدان ترامپ قرار باشد به علت دروغ گویی تحت تعقیب قرار بگیرند، پس چرا دشمنانی از جمله مایکل کوهن به علت دروغ گفتن به کنگره نباید تحت تعقیب قرار بگیرند؟ اما اگر نمی‌توان به فردی مانند کوهن صرفا به این علت که دروغ گفته است، اعتماد کرد، چگونه می‌توانیم ادعا کنیم مانافورت که دروغگویی او اثبات شده، فردی دارای اصول و محترم است؟ آیا نباید دروغگویی وی در خصوص تماس هایش با یک همکار روس مرتبط با سازمان‌های اطلاعاتی روسیه باعث شود در مورد قابل اطمینان بودن وی تجدیدنظر کنیم؟ مانافورت در حالی دروغ گفت که یک بار به ادای شهادت دروغ متهم شده بود و به خوبی می‌دانست که دارد چه کار می‌کند.

در پایان لازم است با توجه به سوابق این دو فرد، با دیده شک و تردید به اظهارات مایکل کوهن و پل مانافورت نگاه کرد. اما این در حالی است که ترامپ و تیم اطراف او اصرار دارند گفتن دروغی که به درد بخورد متفاوت از گفتن دروغی است که به ضرر آن‌ها باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.