سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هند تصاویر ماهواره‌ای از مواضع بمباران شده تروریست‌ها در کشمیر منتشر کرد

نیروی هوایی هند تصاویر ماهواره‌ای از بمباران اردوگاه‌های تروریست‌ها در کشمیر منتشر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، هند و پاکستان گزارش‌های متناقضی از آنچه در اردوگاه‌های آموزشی گروه‌های تروریستی در بخشی از کشمیر که تحت کنترل اسلام‌آباد است، ارائه می‌دهند. دهلی‌نو اصرار دارد عملیات جنگنده‌هایش صد‌ها تروریست را به هلاکت رسانده است اما مقامات اسلام‌آباد ادعا می‌کنند بمب‌ها به هدف اصابت نکرده‌اند.

در این راستا، نیروی هوایی هند تصاویر راداری و ماهواره‌ای با وضوح بالا از حملات هوایی به اردوگاه‌های آموزشی تروریست‌‎ها در اختیار دولت قرار داد. به دنبال آن، خبرگزاری اعتماد هند، بزرگترین خبرگزاری این کشور، به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که دولت همه شواهد لازم را برای حملات هوایی ۲۶ فوریه به تاسیسات «جیش‌ محمد» در نزدیکی شهر بالاکوت در شمال شرق پاکستان دریافت کرده است.

بنابر گزارش‌ها، این تصاویر نشان می‌دهد بمب‌های هدایت شونده با لیزر S-۲۰۰۰ هند به ساختمان‌های هدف اصابت کرده، باعث انفجار و تخریب آن‌ها شده است.

نیروی هوایی هند همچنین اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای از این مکان‌ها را پس از حملات تهیه و به مقامات ارائه کرده است.

مقامات هندی تعداد تلفات این حملات را بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ نفر اعلام کردند. دهلی‌نو اعلام کرده است این حملات به منظور جلوگیری از انجام فعالیت‌های تروریستی برنامه‌ریزی شده علیه هند انجام شد.

این درحالی است که مقامات پاکستان اصرار دارند جنگنده‌های هندی اهداف خود را گم کرده و بمب‌ها را در بالای تپه‌ای رها کرده‌اند که هیچ تلفاتی در پی نداشته است. عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان، این حملات را مورد انتقاد قرار داده و اظهار داشت این عملیات برای جذب حمایت بیشتر از دولت هند در آستانه انتخابات این کشور صورت گرفته است.

تنش در روابط اسلام‌آباد و دهلی‌نو پس از حادثه تروریستی چندی پیش در کشمیر شدت یافت. روز ۱۴ فوریه یک عامل انتحاری، نظامیان هندی را در منطقه کشمیر هندوستان هدف قرار داد که بر اثر آن ۴۶ نیروی پلیس کشته شدند. گروه موسوم به «جیش محمد» در پاکستان مسئولیت این حادثه را برعهده گرفت. این دو کشور همسایه، از سال ۱۹۴۷، سه بار درگیر جنگ با یکدیگر شدند که دو مورد آن‌ها بر سر منطقه کشمیر بوده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.