وی با بیان اینکه استان همدان یکی از استانهای کشور است که تولید گوشت قرمز آن بیشتر از نیاز استان است افزود: تمامی مالکان دامداریهای دام سنگین استان در دو دوره سه ماهه و تمام دامداران دام سبک استان در چهار دوره سه ماهه باید دامهای خود را پلاک گذاری کنند.
نظرپور از هماهنگی با شرکتهای تعاونی کشاورزی، اتحادیه دامداران، و شرکتهای نظام مهندسی برای کمک به دامداران برای پلاک گذاری دامها به صورت کدهای ۱۵ رقمی که به دو گوش دام زده میشود خبر داد و افزود: تمام مالکان دام استان باید اطلاعات دامی خود را در سامانه پنجره واحد دام کشور وارد کنند و با اجرای طرح تنها دامهایی که دارای این کدها هستند قابل خرید و فروش و جابجایی هستند.
نظرپور از تطبیق کدهای دام با بارنامههایی که از اداره کل حمل و نقل و پایانهها صادر میشود خبر داد و اظهار داشت:اداره کل دامپزشکی استان همدان هم از این پس تنها برای دامهایی که پلاک دارند واکسیناسیون را انجام میدهد.
وی این طرح را در راستای جلوگیری از قاچاق گوشت و تنظیم قیمت آن در بازار دانست و گفت: در استان همدان امسال ۳۷۰ هزار راس دام سنگین و یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک داریم که ۲۸ هزار تن گوشت قرمز از آنها وارد بازار میشود و ۲۱ تن آن مصرف شهروندان استانی است و بقیه به سایر استانها صادر میشود.
انتهای پیام/ا