وی با بیان اهمیت منابع طبیعی در آموزههای دینی و فرهنگ کهن ایرانی در تبدیل فرهنگ منابع طبیعی به معارف عمومی در بین تمامی اقشار جامعه، افزود: پرهیز از آلوده نمودن فضای محل زندگی و داشتن محیطی سالم و بانشاط باید به یک فرهنگ تبدیل شود.
معاون سواد آموزی استان ادامه داد: در حال حاضر بیشترین آلودگی محیط پیروامون ما بویژه نواحی ساحلی دریاها، فضاهای شهری و اطراف رودخانهها مربوط به استفاده از ظروف پلاستیکی میباشد.
دانش فر ادامه داد: باید آگاهی عموم مردم را نسبت به زیانهای ناشی از استفاده روز افزون از ظروف پلاستیکی بالا برد.
وی همچنین با تاکید گفت:راه چاره اصلی این است که استفاده از ظروف و مواد غیرپلاستیکی همانند کیسههای پارچهای و پاکتهای کاغذی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
معاون سواد آموزی استان افزود:حضور محیط بانان در کلاسهای سوادآموزی و توضیحات آنان از جنبههای مختلف محیط زیست طبیعی میتواند موجب کمک شایان توجهی برای آگاهی بیشتر سواد آموزان در زندگی فردی و اجتماعی گردد.
دانش فر با ابراز خشنودی نسبت به همکاری و هماهنگی لازم بین دستگاههای دولتی و سمنها در برگزاری باشکوه روز درختکاری، تصریح کرد:انتظار ما این است که در تمامی مناطق استان قطعه زمینی و نهال گونههای مختلف درختی برای کاشت در طبیعت در اختیار سوادآموزان قرار گیرد.
انتهای پیام/م