کاظم زاده به توضیح مختصری در زمینه برچسب اصالت و سیب سلامت پرداخت و افزود: این نشانگرها به معنی آن است که ماده غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی از سوی کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نظارت، نمونه برداری و آزمایش شده است و سرانجام تأییدیه سلامت از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را برای تولید دریافت کردهاند، این نشان سلامت همان آرم سیب سلامت است که آدرس سایت سازمان غذا و دارو در داخل آن وجود دارد وهر محصولی که اجازه و تأییدیه تولید دریافت کرده باشد بهطور قطع دارای نشانگرهای رنگی هستند و محصولات فاقد نشانگرها، تقلبی محسوب میشوند.
وی ادامه داد: البته باید توجه داشت که برخی از افرادسودجو در هر موقعیتی ممکن است دست به برخی اقدامات نامتعارف بزنند که کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی همیشه هوشیارانه با این افراد به صورت قانونی برخورد کردهاند.
کاظم زاده گفت: در حال حاضر محصولات و مواد غذایی که به صورت غیر بسته بندی، (باز) در بسیاری از موارد بصورت زیر زمینی تولید و در دسترس عموم و مردم قرار میگیرند، نگران کننده است و باید بیشتر مورد توجه واقع شود.
مدیر نظارت بر موادغذایی ادامه داد: در زمینه غذاهای فست فود باید دقتی بیشتر صورت بگیرد چرا که عدم مصرف غذاهای فست فود اجتناب ناپذیر است، زیرا بوی اینگونه غذاها اغوا کننده است، اما باید در نظر داشت که آنچه حائز اهمیت است آموزش صحیح به کودکان است.
کاظم زاده اظهار داشت: زمانی میتوان به کودکان آموزش صحیح داد که در خانواده از کودکی الگوی غذایی صحیح آموزش داده شود و والدین نیز به آن عمل کنند.
وی یادآوری کرد: در هر صورت هرگونه تولید و بسته بندی مواد غذایی بدون مجوزهای لازم، تخلف است و با آن برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/