به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، شاعری نماینده مردم شرق مازندران در
مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه سال ۹۸ با تبصرههای مربوط به آن مجموعا با ۸۱ درصد آرای نمایندگان به تصویب رسید و این به معنای موافقت ۸۱ درصدی مجلس با
انتقال آب خزر نیست.
وی افزود: نمایندگان استانهای شمالی با تجمع در صحن علنی مجلس مخالفت خود را با انتقال آب خزر اعلام کردند.
شاعری ادامه داد: تعداد نمایندگان استانهای کویری که موافق انتقال آب خزر هستند از نمایندگان استانهای شمالی که با انتقال آب دریای خزر مخالف هستند بیشتر است، اما این دلیلی بر توقف ادامه مخالفتها و اعتراضهای قانونی با انتقال آب خزر نیست.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با برشمردن معایب انتقال آب خزر از جمله برهم خوردن محیط زیست، شیوع پدیده ریزگردها، اختلال در اقتصاد و معیشت ساحل نشینان و تنشهای اجتماعی، بر مخالفت خود با این کار تاکید کرد.
نایب رییس مجمع نمایندگان مازندران انتقال آب خزر را کاری غیرکارشناسی و خلاف نظر کارشناسان و متخصصان حوزه محیط زیست و دوستداران طبیعت عنوان کرد و گفت: در کنار مردم و مسوولان به مخالفتها و اعتراضهای قانونی و مدنی برای جلوگیری از انتقال آب دریای خزر ادامه خواهیم داد.
نماینده مردم گلوگاه، بهشهر و نکا در مجلس شورای اسلامی با غیر عملی خواندن این مصوبه به دلیل غیرکارشناسی بودن و وجود مخالفتهای مردمی، افزود: نمایندگان شمالی از همه ظرفیتهای قانونی خود از قبیل: طرح سوال از رییس جمهور، وزیر نیرو و سایر مسوولان ذیربط در راستای جلوگیری از انتقال آب دریای خزر استفاده خواهند کرد.
شاعری از مردم، رسانه ها، تشکلهای مردم نهاد و دوستداران محیط زیست خواست در چارچوب قانون و مقررات نسبت به اعلام مخالفت خود با انتقال آب دریای خزر اقدام کنند و نمایندگان و مسوولان را در جلوگیری از اجرای این طرح غیرکارشناسی و غیرعلمی همراهی کنند.
انتهای پیام/آ
نه به انتقال آب خزر